Kontakt  
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije

Najnovije

12345678910...>>

15.9.2017
KZŽ posjetio glavni tajnik Saveza Alpe Jadran

Krapinsko-zagorsku županiju je u četvrtak, 14. rujna 2017. godine, posjetio glavni tajnik Saveza Alpe-Jadran Thomas Pseiner.

13.9.2017
Delegacija iz Kosova u radnom posjetu Krapinsko-zagorskoj županiji

Delegacija Odjela za razvojnu pomoć Ministarstva europskih integracija Kosova je u srijedu, 13. rujna 2017. godine, posjetila Krapinsko-zagorsku županiju gdje je u Energetskom centru Bračak upoznata sa posebnostima naše županije s naglaskom na iskorištavanje europskih fondova.

4.9.2017
Natječaj: Novi natječaj Saveza Alpe-Jadran

Krapinsko-zagorska županija jedna je od članica Saveza Alpe-Jadran, koji će do 30. rujna 2017. godine zaprimati prijave za zajedničke projekte koje financira iz vlastitog proračuna. Prijave se tematski mogu odnositi na područje kulture, mobilnosti, cjeloživotnog učenja, gospodarstva i drugo, a glavni je preduvjet da ga zajednički prijavljuju minimalno tri partnera iz tri različite zemlje članice Saveza.

4.9.2017
Djelatnici LAG-ova iz cijele Hrvatske na radionici u Jezerčici

LEADER mreža Hrvatske je u suradnji s LAG-om Zeleni bregi, a u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva, Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Ministarstvom poljoprivrede, te u okviru provedbe Institucionalne potpore za razvoj civilnog društva organizirala stručnu radionicu za LAG-ove „Izmjene LRS, Plan provedbe i priprema usklađenja i metodologije provedbe decentraliziranog odlučivanja o dodjeli javnih sredstava temeljem odredbi nadređenih Uredbi EU te novog Pravilnika za provedbu Mjere 19, podmjera 19.2 – 19.4 – postupci i metode” koja se održala od 31. kolovoza do 2. rujna u Donjoj Stubici.

1.8.2017
Ereasmus+ projekt – profesor ŠUDIGO-a na Malti

U okviru Erasmus+ projekta „Primjena CLIL metode u nastavi web dizajna“ nastavnik Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok Nino Skozrit sudjelovao je na jednotjednoj mobilnosti u gradu St. Julians na Malti.

10.7.2017
Veleposlanik Savezne Republike Brazil posjetio Zagorje

U ponedjeljak, 10. srpnja 2017. godine veleposlanik Savezne Republike Brazil u Republici Hrvatskoj, NJ/E Paulo Roberto Campos Tarrisse da Fontoura posjetio je Zagorje.

6.7.2017
Zamjenica župana na sastanku o školskoj prehrani

Predstavnici Hrvatske zajednice županija na čelu sa zamjenicom župana Krapinsko-zagorske županije Jasnom Petek održali su u srijedu 5. srpnja 2017. godine sastanak s predstavnicima ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku o provedbi projekata u okviru operacije „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva“ koji se financira iz Fonda europske pomoći najpotrebitijima 2014. – 2020.

9.6.2017
Projekt „Mladi, a tako ravnopravni“

Mreža udruga Zagor kreće sa provedbom projekta „Mladi, a tako ravnopravni“

8.6.2017
Župan Kolar na prijemu slovenske veleposlanice NJ/E Smiljane Knez

Župan Željko Kolar je u srijedu, 7. lipnja 2017 godine, nazočio svečanom prijmu kojeg je povodom obilježavanja Dana državnosti Republike Slovenije u Zagrebu organizirala veleposlanica Slovenije u Hrvatskoj NJ/E Smiljana Knez, Kulturno prosvjetno društvo Slovenski dom u Zagrebu i Vijeće slovenske nacionalne manjine Grada Zagreba.

6.6.2017

Krapinsko-zagorska županija uspješno je aplicirala projekt LUMEN na natječaj „Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini“ Ministarstva znanosti i obrazovanja, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda.
12345678910...>>
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
Zdravstvo, socijalna skrb,
udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije, proračun i javna nabava
Turizam
Ostalo