Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
Novosti 16.1.2015
EU fondovi, europske integracije, međunarodna i regionalna suradnjaNatječaji ostalih institucija

Poziv na radionicu - Program Europa za građane 2014.-2020.

Krapinsko-zagorska županija, u suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira predstavljanje programa Europa za građane 2014.-2020.

Radionica će se održati u četvrtak, 22. siječnja 2015. godine s početkom u 10,00 sati, u dvorani Grada Zaboka, zivtov trg 10, zabok.

Program Europa za građane 2014.-2020. usmjeren je na promociju aktivnog europskog građanstva te poticanje aktivnog sudjelovanja građana u procesu donošenja odluka na lokalnoj, nacionalnoj i europskoj razini. Ciljevi Programa jesu podizanje svijesti građana u pogledu sjećanja, zajedničke povijesti i zajedničkih vrijednosti te poticanje demokratskog i građanskog sudjelovanja i razumijevanja procesa donošenja odluka na razini EU-a. Radionica je namijenjena predstavnicima tijela javne vlasti, gradova i općina te neprofitnim organizacijama (udrugama, zakladama, kulturnim, obrazovnim i istraživačkim ustanovama, think-tankovima), a cilj je radionice upoznati sudionike s ciljevima programa, rokovima za prijavu, postupkom prijave te pružiti stručnu pomoć potencijalnim prijaviteljima u izradi projektnih prijava.

Predlažemo zainteresiranima da prouče Programski vodič, koji možete pronaći na stranicama Ureda za udruge, glavni referentni dokument za prijavitelje projekata, kako bi radionica bila što produktivnija. Tijekom radionice bit će predstavljeni i primjeri dobre prakse, odnosno projekt koji provodi Grad Klanjec. Projekte će predstaviti Paula Kosić, predstavnica Kulturnog centra Klanjec. Radionicu će voditi predstavnici Ureda za udruge koji će i u novom programskom razdoblju imati ulogu Nacionalne kontakt točke za ovaj Program. Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do utorka, 20. siječnja 2015. godine, na adresu e-pošte europazagradane@uzuvrh.hr. Za sva dodatna pitanja oko Programa kontaktirajte nas na brojeve telefona 01/4599 821 ili 873.

U prilozima ispod teksta nalazi se i program radionice.

Prilozi:

  Poziv
  Program radionice

Zadnja promjena: 16.1.2015 | Prikazano 13780 puta

Najnovije iz područja

Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi
Ostalo