Datum:4.2.2019

Datum objave članaka

4.2.2019
Javni poziv - izdavanje građevinske dozvole - Ivan Škrinjar
Javni poziv na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za rekonstrukciju građevine (dogradnja i nadogradnja) stambene namjene (povremeno stanovanje) u Pregradi.
4.2.2019
Gupčeva lipa nominirana za Europsko stablo 2019. godine
Natjecanje za Europsko stablo godine dio je obitelji natjecanja za Stablo godine na našem kontinentu. Za razliku od drugih natjecanja, Europsko stablo godine ne stavlja u središe pozornosti ljepotu, veličinu ni starost, već priču o stablu i njegovu povezanost s ljudima. Traže se stabla koja su postala dio šire zajednice, stabla ukorijenjena u život i rad ljudi.
4.2.2019
Održana sjednica Koordinacijskog tima za promicanje dojenja
7. sjednica Koordinacijskog tima za promicanje dojenja na području Krapinsko-zagorske županije održana je u ponedjeljak, 4. veljače 2019. godine u Sali za sastanke Krapinsko-zagorske županije u Krapini.
4.2.2019
ZA RAD UDRUGA KZŽ KROZ NATJEČAJE IZDVAJA PREKO 2 MIL. KUNA
Krapinsko – zagorska županija je u 2019. godini kroz natječaje i javne pozive osigurala 2 milijuna i 35 tisuća kuna. Po prvi puta, svi natječaji i javni pozivi bit će raspisani istovremeno.
4.2.2019
KISS – Kreativne industrije, samozapošljavanje i samopouzdanje
Krapinsko-zagorska županija je partner na projektu KISS – Kreativne industrije, samozapošljavanje i samopouzdanje, kojeg provodi Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije.
4.2.2019
Rijetki inspiriraju. Ostavi trag! /Hrvatski savez za rijetke bolesti
Iz Krapine je u ponedjeljak, 4. veljače 2018. godine, krenula nacionalna kampanja Rijetki inspiriraju. Ostavi trag!, koju Hrvatski savez za rijetke bolesti organizira s ciljem nastavka podizanja javne svijesti o rijetkim bolestima.
4.2.2019
NAJAVA: 6. sjednica Županijskog savjeta mladih
6. sjednica Savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije biti će održana u sali za sastanke Krapinsko-zagorske županije u Krapini u ponedjeljak, 4. siječnja 2019. godine, s početkom u 17:00 sati.
4.2.2019
KZŽ DOBITNICA ZLATNE PLAKETE ZA INFORMIRANJE
Krapinsko – zagorska županija dobitnica je Zlatne plakete za informiranje, nagrade koju servis "Lokalna Hrvatska" dodjeljuje svake dvije godine.
4.2.2019
Održan sastanak Koordinacije
Sastanak Koordinacije članova i članica Skupštine Krapinsko-zagorske županije održan je u ponedjeljak, 4. veljače 2019. godine, u Uredu predsjednice Županijske skupštine u Krapini.