Kontakt  | Privatnost  
Bajka na dlanu
HyperLink
Sva područja
Kontakt
Autobusni vozni red
Naselje polaska:
123...
 Vi ste ovdje: Home
Ispis stranice Komentirajte stranicu Dodajte u favorite / zabilješke
Novosti 22.8.2018
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura

390 TISUĆA KUNA ZA OBNOVU OVOJNICE ZGRADE OŠ MAČE

U srijedu, 22. kolovoza 2018. godine održano je potpisivanje ugovora o nabavi radova za rekonstrukciju ovojnice na zgradi OŠ Mače, vrijednih 390 tisuća kuna.

Radovi osim rekonstrukcije ovojnice, obuhvaćaju i zidarske radove, izolaterske radove, keramičarske, bravarske, limarske i soboslikarsko – ličilačke radove. Projekt je inače, ukupne vrijednosti 1.340.000 kuna, a prijavljen je na “Program održivog razvoja lokalne zajednice” Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te su ostvarena bespovratna sredstva u iznosu od 250 tisuća kuna. Osigurana su i sredstva Krapinsko – zagorske županije u iznosu od 154 tisuće kuna, tako da je zaokružena financijska konstrukcija prve faze radova u vrijednosti od 404 tisuće kuna. Proveden je postupak jednostavne nabave, a kao najpovoljnija, odabrana je ponuda tvrtke “Ljubek – San d.o.o.” iz Mača. Ukupna vrijednost radova je 390.590 kuna. Vrijednost radova druge faze je 936 tisuća kuna te će se ona prijaviti na isti program Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU početkom sljedeće godine, rekla je pročelnica županijskog Upravnog odjela za javnu nabavu i EU fondove Vlatka Mlakar.

 

„Ako sljedeće godine ne prođemo na natječaju Ministarstva, osigurat ćemo vlastita sredstva i završiti radove. Tako ćemo dobiti energetsku uštedu i dalje nastaviti s planovima koje imamo za ovu školu. Rok za završetak radova od četiri mjeseca je realan i drago mi je da je ponovno odabran domaći izvođač. Želio bih također naglasiti da ovdje imamo ravnatelja koji je izuzetno agilan, vodi izuzetnu brigu o napretku škole, ne samo o njezinoj obnovi, nego i o novim programima, novim načinima provođenja nastave, i to nam je bio dodatni motiv da ulažemo u školu, a sigurno 167 djece koja pohađaju školu i nastavnici to zaslužuju. Zahvaljujem načelnici općine, koja ima razumijevanja za školu, Općini koja sufinancira rad škole, iako to nije njihova obaveza i veselim se suradnji i na drugim projektima“, rekao je župan Željko Kolar prilikom potpisivanja ugovora sa izvođačem radova, Željkom Ljubekom (tvrtka Ljubek San)

O dobroj suradnji sa Županijom govorila je načelnica Općine Mače Mladenka Mikulec. „Suradnja Općine Mače i Krapinsko – zagorske županije je odlična. Županija prepoznaje naše ideje i podupire ih. U ovoj je školi tijekom prošle godine učinjeno mnogo i drago mi je da se to kontinuirano i dalje tako radi. Moram istaknuti da je mnogo učinjeno upravo zahvaljujući sposobnosti ravnatelja“, rekla je načelnica Mikulec. Ravnatelj OŠ Mače Vladimir Grudenić iznimno je zadovoljan projektom: „Ovaj projekt na tragu je onoga što smo radili prethodnih godina, kada smo, uz pomoć našeg osnivača, Krapinsko – zagorske županije, uređivali unutarnji prostor, školsku blagovaonicu, kuhinju, školsku dvoranu, zatim je bilo tu uređenje vanjske stolarije i rasvjete, te smo sada došli do faze kada možemo krenuti na uređenje vanjskog prostora. Drago nam je da je Županija prepoznala potrebu uređenja ovojnice na našoj zgradi, koja je izgrađena 1971. godine. Tim projektom dobit ćemo i na kvaliteti unutrašnjih prostora, ali ćemo, naravno, nastaviti ulagati i vlastita sredstva u unaprjeđenje nastave, digitalizaciju i informatizaciju“, zaključio je ravnatelj Grudenić. Događanju je nazočila i zamjenica župana Jasna Petek.

 

LINK NA VIDEO: https://instagram.com/p/BmxniTBl6lD/

Fotogalerija


Zadnja promjena: Prekjučer | Prikazano 2433 puta
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna skrb,
udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Ostalo
kolovoz 2019
poutsrčepesune
293031
1
Javni poziv za uvid u spis predmeta (Antun Novak)
234
5
6
 • Javni poziv za uvid u spis predmeta (Luka Grabušić)
 • Radovi na obnovi Osnovne škole Mače - II. faza
 • 7
  8
 • Javni poziv - izdavanje građevinske dozvole - Robert Črnjević
 • Okolišna dozvola odlagalište „Gorjak“
 • 9
 • Javni poziv - utvrđivanje građevne čestice - Ivan Pečić
 • Javni poziv - izdavanje građevinske dozvole - MDK GRAĐEVINAR d.o.o.
 • 1011
  12
 • Javni poziv - utvrđivanje građevne čestice - Darko Mlinarić
 • Javni poziv - utvrđivanje građevne čestice - Željko Korman
 • Javni poziv - izdavanje lokacijske dozvole - Hrvatske vode
 • Ocjena o potrebi procjene utjecaja na okoliš uređenja vodotoka Krapinica
 • 131415161718
  19
  Savjetovanje - Strategija razvoja palijativne skrbi
  20
  Javni poziv - izdavanje građevinske dozvole - Vedrana i Tihomir Hren
  2122
  23
 • Javni poziv za uvid u spis predmeta (Općina Hrašćina, nerazvrstana cesta)
 • Iskazivanje interesa za ulaganje u modernizaciju i povećanje konkurentnosti
 • 2425
  26
  Javni poziv za uvid u spis predmeta (Andrija Valjavec)
  27
 • Javni poziv za uvid u spis predmeta (Zvonko Jutriša)
 • Javni poziv za uvid u spis predmeta (Saša Kovačec)
 • Upis učenika u 1. razred srednje škole u šk. god. 2019/2020
 • 28
  29
  Javni poziv - pomoćnici u nastavi za školsku godinu 2019/2020
  30
  Javni poziv za uvid u spis predmeta (HEP, spojni vod, Bedekovčina)
  311
  2345678
  Gradovi / općine
  visitzagorje.hr EU projekti Otvoreni proračun Elektronička kontaktna točka Službeni glasnik Online prijave na natječaje Županijska skupština Poslovne zone Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije Babičini kolači Regionalni program za mlade KZŽ 3.0 Savjetovanje Dobitnici županijskih priznanja Projekt Zalogajček Projekt Baltazar Program podrške darovitoj djeci Palijativna skrb Autobusni prijevoz EU financirani projekti - Energetska obnova škola Udomiteljstvo u Krapinsko-zagorskoj županiji Gospodarsko-socijalno vijeće HOMER Partnerstvo za razvoj Savjet mladih Krapinsko-zagorske županije Partnersko vijeće KZŽ Učenička natjecanja eEnviper - okolišne dozvole za 21. stoljeće Županijsko povjerenstvo za ravnopravnost spolova Cesi - Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje Osoba za nepravilnosti Savjet za razvoj civilnog društva Antikorupcijsko povjerenstvo Povjerenstvo za zaštitu prava pacijenata
  Krapinsko - zagorski aerodrom, Krapina - Zagorje airport, Gubaševo, Zabok Video studio IN, Krapina, Doliće, Vladimir Ovčarić Air Mill, Best, Mobile Game, iOS, Android, Addictive, One tap, recommended