Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
Novosti 13.7.2020
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kulturaZdravstvo, socijalna politika, branitelji, civilno društvo, udruge i mladi

Promocija četvrte generacije prvostupnica i prvostupnika sestrinstva u Pregradi

U prostoru ispred Srednje škole Pregrada u ponedjeljak, 13. srpnja 2020. godine održana je promocija četvrte generacije prvostupnika i prvostupnica sestrinstva na dislociranom studiju Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek.

Svečanoj promociji prvostupnica i prvostupnika, kojih je ove godine bilo 60, nazočila je zamjenica župana Jasna Petek te gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj koji su prvostupnicima uputili čestitke te poželjeli puno uspjeha u privatnom i profesionalnom životu. Zamjenica župana Jasna Petek rekla je da Krapinsko – zagorska županija površinom nije velika, ali da na relativno malom prostoru ima velik broj zdravstvenih ustanova, jednu opću bolnicu, dvije specijalne bolnice, tri privatne klinike i još niz manjih ustanova iz sfere socijalne skrbi koje imaju potrebe za medicinskim osobljem. “Vi ste mladi, kompetentni i zasigurno s puno ljubavi i entuzijazma pristupate svom poslu. Ono što bi vam željela danas poručiti je da osim ljubavi, koje zasigurno imate za svoj posao, znanja koje ste stekli, svakako vas neka cijelo vrijeme na vašem profesionalnom putu vodi ljudskost i toplina prema vašim pacijentima jer znate, iz nedavnog vlastitog iskustva, da jedna topla riječ ili rečenica može mnogo toga poboljšati u zdravlju svakog pacijenta. Nikada nemojte zaboraviti ostati naprosto i jednostavno ljudi. Želim vam svako dobro u vašem profesionalnom i privatnom životu, ostanite nam u Zagorju, ostanite nam u Hrvatskoj i čestitke svima”, poručila je zamjenica župana Petek.

Fotogalerija


Zadnja promjena: 13.7.2020 | Prikazano 1099 puta
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi
Ostalo