Kontakt  | Privatnost  
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
 Vi ste ovdje: Home > Ostalo
Ispis stranice Komentirajte stranicu Dodajte u favorite / zabilješke
Novosti 14.8.2019
Ostalo

Dan Općine Tuhelj

U utorak, 13. kolovoza 2019. godine je u sklopu obilježavanja Dana Općine Tuhelj održana svečana sjednica Općinskog vijeća.

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća bio je i župan Željko Kolar, koji je čestitao Dan Općine te istaknuo kako se u Tuhlju mnogo i vrijedno radi. „Tu se vidi i kvaliteta ljudi koji kontinuirano rade na određenim projektima. Projekti moraju biti takvi da su vidljivi, da njihovi korisnici osjete poboljšanje kvalitete svojeg života na području u kojem žive, a upravo je takva situacija u Tuhlju. Unazad nekoliko godina napravljen je značajni iskorak u izgradnji infrastrukture i ostalih projekata, a tu je i projekt dječjeg vrtića koji je neophodan za mještane općine. Posebno pohvaljujem jednu pozitivnu energiju privlačenja pojedinaca i udruga da zajednički kreiraju projekte za čitavu zajednicu“ – rekao je župan Kolar te kao ogledni primjer sjajnog projekta naveo  'Tuhelj za mlade'.

Okupljene na svečanoj sjednici u sportskoj dvorani osnovne škole u Tuhlju pozdravili su i načelnik Općine Kumrovec Robert Šplajt, župan Občine Dolenjske Toplice Franc Vovk, predsjednik Općinskog vijeća Općine Tuhelj Robert Romić i načelnik Mladen Hercigonja. Na svečanoj su sjednici uručena i općinska priznanja. U popratnom programu nastupio je KUD-a Naša lipa Tuhelj.

 

Fotogalerija


Zadnja promjena: 14.8.2019 | Prikazano 696 puta
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna skrb,
udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam