Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
Županijska skupština

POČETAK ŠKOLSKE GODINE

Poruka predsjednice Županijske skupštine u ime članica i članova Skupštine uz početak školske godine 2020./2021.

Danas tisuće učenika, učitelja i profesora  u našem najljepšem „frtalju“ svijeta Krapinsko-zagorskoj županiji ulaze u novu školsku godinu. Ova školska godina bit će drukčija i zahtjevnija, sa izazovima uzrokovanima COVIDOM-19 koji nisu nepremostivi i nesmiju učenicima, osobito našim prvašićima pokvariti veselje druženja i učenja. Sukladno uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja, osnivači škola, same škole te profesori, učitelji i svi ostali školski djelatnici poduzeli su sve mjere da djeca u školi prvenstveno budu sigurna, a potom i da škole ispune svoju odgojno-obrazovnu ulogu te da naši najmlađi na nastavu dolaze bezbrižni i nasmijani, a odlaze sretni sa usvojenim novim znanjima i korisnim iskustvima. Praćenje epidemioloških uputa, održavanje distance i redovita dezinfekcija postat će nova normalnost koja će se kombinirati sa učenjem i poučavanjem, dječjom zaigranošću i ovog puta opreznijom igrom.

Prvašićima, osnovnoškolcima, srednjoškolcima te učiteljima, profesorima i svima zaposlenima u školama želim sretan početak nastave.

I za kraj poruka prvašićima:  Vaši učitelji i roditelji, djedovi i bake čine sve kako bi vam olakšali prilagodbu na početak nastave. Slušajte njihove upute, družite se i marljivo učite te vjerujte nama „mrvicu“ starijima kako ćete u školi stvoriti niz uspomena kojih ćete se sa veseljem sjećati tijekom čitavog života.

predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki, dr.vet.med.

Fotogalerija


Zadnja promjena: 7.9.2020 | Prikazano 324 puta
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi
Ostalo