Novosti 14.12.2018
Zdravstvo, socijalna skrb, udruge i mladi

Centar za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice održao okrugli stol o autizmu

Centar za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice je u srijedu, 12. prosinca 2018.godine drugi put za redom organizirao Okrugli stol „Dijeljenjem iskustava, upoznajmo autizam-što kada izostane govor“ namijenjen roditeljima djece iz spektra autizma Krapinsko-zagorske županije.

Predavanje i savjetovanje vodile su djelatnice Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice Zvjezdana Novina Repovečki, mag.rehab educ./praktičarka rane intervencije i Tihana Bešenić, mag.rehab.educ.

„Kako je odaziv roditelja bio iznimno dobar, sretni smo i zadovoljni što su roditelji prepoznali potrebu za održavanjem takvih i sličnih aktivnosti! Ponosni smo što su roditelji svojim dolaskom, sudjelovanjem i aktivnom raspravom doprinjeli širenju svijesti o poremećaju iz spektra autizma, a međusobnim dijeljenjem iskustava pomogli drugim roditeljima u širenju vidika kako se nositi s teškoćama koje sam poremećaj donosi, te kako unaprijediti kvalitetu života obitelji. Naša misija je održavanjem ovakvih i sličnih aktivnosti educirati i savjetovati roditelje,  a  vizija nam je pružati im potporu i  svajetovanje kroz grupe potpore!  Nadamo se da će nam roditelji i dalje biti potpora i partneri u tome! Hvala im na odazivu i sudjelovanju!“ – poručuju iz Centra za odgoj i obrazovanje.


Zadnja promjena: 14.12.2018 | Prikazano 1175 puta