Novosti 4.12.2020
Ostalo

Dan Općine Bedekovčina

Župan Željko Kolar uputio je čestitku uz Dan Općine Bedekovčina.

Poštovani načelniče Ban, poštovani predsjedniče Općinskog vijeća Novosel,

budući da zbog epidemije koronavirusa ove godine neće biti održana tradicionalna svečana sjednica Općinskog vijeća, ovim putem Vama i svim stanovnicima općine Bedekovčina čestitam Dan Općine i blagdan njezine zaštitnice sv. Barbare.

Veseli nas što je ove godine završen 8,6 milijuna kuna vrijedan županijski projekt energetske obnove Srednje škole Bedekovčina te što smo ujedno osigurali i dodatnih 268 tisuća kuna za sanaciju podova u školi. Također, nastavljamo i sa ulaganjem u prometnu infrastrukturu na području općine Bedekovčina; u planu za 2021. godinu Županijska uprava za ceste KZŽ ima ulaganje u iznosu od 1,64 milijuna kuna u sanaciju prometnica, dok je za redovito održavanje planirano 975 tisuća kuna. Ponosni smo i na činjenicu da smo sudjelovali u izgradnji crkve u Poznanovcu, za što smo u razdoblju od 2016. do 2020. godine osigurali 500 tisuća kuna. Ujedno vam želimo nastavak realizacije zacrtanih ciljeva i planiranih projekata, na korist čitave općine Bedekovčina i samim time, Krapinsko - zagorske županije.

Uz iskrene čestitke, ujedno i zahvaljujemo na svim naporima koje u suradnji sa Nacionalnim i Županijskim stožerom civilne zaštite poduzimate u suzbijanju epidemije koronavirusa. Uvjereni smo kako ćemo zajedničkim snagama pobijediti ovog nevidljivog neprijatelja i sačuvati zdravlje naših ljudi. Vjerujemo i nadamo se da će od iduće godine ponovno biti moguće u punom obujmu održavanje nama važnih manifestacija, koje imaju dugogodišnju tradiciju i okupljaju velik broj posjetitelja – Sajma i izložbe zagorskih vina te festivala Igrajte nam mužikaši, dvije manifestacije koje značajno doprinose turističkoj i gospodarskoj promociji Krapinsko – zagorske županije.

 

S poštovanjem,

župan, Željko Kolar


Zadnja promjena: 4.12.2020 | Prikazano 580 puta