Županijska skupština

Dan policije

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki je prigodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila uputila čestitku načelniku Policijske uprave krapinsko-zagorske Robertu Paviću.

Poštovani gospodine Pavić,

u ime članice i članova Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije Vama i svim pripadnicima policijskih snaga, umirovljenim i aktivnim policajcima čestitam Dan policije i blagdan sv. Mihovila.

U Krapinsko-zagorskoj županiji i čitavoj Republici Hrvatskoj mnogo se toga promijenilo od 26. veljače, kada ste nas na 19. sjednici Županijske skupštine izvijestili o odličnim pokazateljima stanja sigurnosti na području Policijske uprave krapinsko-zagorske.  No ni u ovo teško vrijeme pandemije nije se promijenio nesebičan i vrijedan rad policijskih službenika, koji svoju dužnost čitavo vrijeme obavljaju savjesno i profesionalno, zbog čega je Krapinsko-zagorska županija i dalje ostala i najljepši i najsigurniji frtalj naše domovine Hrvatske.

Zahvaljujem vam na svemu što činite za sigurnost svih stanovnika naše županije te vam dakako želim nastavak uspješnog rada i u narednom razdoblju.

 

S poštovanjem,

 

predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki, dr.vet.med.

Prilozi:

  ČESTITKA

Zadnja promjena: 29.9.2020 | Prikazano 601 puta