Novosti 2.5.2019
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura

EUROPA U ŠKOLI 2019. - novi uspjeh ŠUDIGO-a

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok je na natjecanju Europa u školi, u kategoriji srednjih škola za likovni izričaj Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok ponovno, kao i niz prethodnih godina, osvojila prvo mjesto u dobnoj kategoriji od 18 do 21 godinu.

Ovogodišnja dobitnica prve nagrade je Sandra Puljko, učenica trećeg razreda grafičkog dizajna, čija je mentorica bila profesorica savjetnica  Anuška Alfirević.
7. i 9. mjesto također pod njenim mentorstvom, osvojili su učenici grafičkog dizajna Magdalena Štibohar i Andrija Mikša.

"Europa u školi" međunarodno je natjecanje pod pokroviteljstvom Vijeća Europe, Europske komisije, Europskog parlamenta i Europske kulturne fondacije. 

Europski dom Zagreb i Europski pokret Hrvatska u školskoj godini 2018./2019. Organizirali su  25. godinu za redom natjecanje  na razini Republike Hrvatske. Međunarodni odbor Europe u školi donio je odluku da se ovogodišnje natjecanje održi pod naslovom: YOUrope-radi se o tebi/ 2019. Godina Europskih izbora.

Dodjela priznanja I nagrada održati će se u Europskom domu Zagreb, 9. svibnja. 


Zadnja promjena: 2.5.2019 | Prikazano 1424 puta

Najnovije iz područja