Županijska skupština

Održan sastanak Koordinacije članova i članica Županijske skupštine

Sastanak Koordinacije članova i članica Skupštine Krapinsko-zagorske županije održan je u srijedu, 27. svibnja 2020. godine, u Sali za sastanke Krapinsko-zagorske županije u Krapini.

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki upoznala je članove Koordinacije s prijedlogom dnevnog reda 21. sjednice Županijske skupštine, koja je najavljena za 4. srpnja 2020. godine, kao i rasporedom održavanja sjednica radnih tijela u pripremi same Skupštine. Na sastanku Koordinacije sudjelovali su i župan Željko Kolar,  potpredsjednik Županijske skupštine Josip Kovači, predsjednik Kluba SDP-a Zlatko Šorša, predstavnik kluba HSS-a Dražen Čvek te predstavnik Kluba ZDS-a Mladen Popović.

Prema Poslovniku Županijske skupštine, predsjednik i potpredsjednici Skupštine te predsjednici klubova članova Skupštine čine Koordinaciju članova Skupštine. Predsjednik Skupštine saziva sastanak Koordinacije prije svake sjednice Skupštine. U radu Koordinacije sudjeluje župan i zamjenici župana. Koordinacija raspravlja o dnevnom redu i datumu održavanja sjednice Skupštine, potiče predlaganje određenih pitanja za raspravu u Skupštini, raspravlja i o drugim pitanjima kada to zatraži predsjednik Skupštine i župan.

 


Zadnja promjena: 2.6.2020 | Prikazano 789 puta