Novosti 31.1.2018
Zdravstvo, socijalna skrb, udruge i mladi

Održana i posljednja informativna radionica za trenutno otvorene natječaje KZŽ

U utorak, 30. siječnja 2018. godine u Centru za mlade i nezavisnu kulturu u Zaboku (Zelena dvorana), Trg Svete Jelene 6, održana je informativna radionica vezana uz aktualni Natječaj za su/financiranje programa i projekata udruga u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva.

Natječaj za su/financiranje programa i projekata udruga u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva objavljen je 16. siječnja i traje do 15. veljače. Zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek pozdravila je okupljene predstavnike udruga, dok su uvjete natječaja, obrasci i postupke prijave i dodjele financijske potpore prezentirale Ivana Šalković iz Zagorske razvojne agencije te Martina Gregurović Šanjug – pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade  Krapinsko-zagorske županije

Ukupna planirana vrijednost natječaja je 600.000,00 kn, a sve dodatne informacije možete pronaći na http://kzz.hr/udruge-prevencija-zdravlja-mladi-ranjive-skup-2018.

U prilogu ove vijesti možete pronaći i powerpoint prezentaciju s radionice.

Prilozi:

  Prezentacija

Zadnja promjena: 31.1.2018 | Prikazano 2817 puta