Novosti 16.3.2019
Ostalo

Skupština Športsko-ribolovnog saveza KZŽ

U Bedekovčini je u petak, 15. ožujka 2019. godine, održana Skupština Sportsko-ribolovnog saveza Krapinsko-zagorske županije i proglašenje najboljih sportaša ovog saveza za 2018. Godinu.

Na skupštini Sportsko-ribolovnog saveza Krapinsko-zagorske županije bila je i predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki, koja je čestitala je najboljim sportskim ribolovcima te istaknula dobar rad Saveza na čelu s predsjednikom Anđelkom Pregibanom i tajnicom Ljerkom Kahlinom. „Športsko-ribolovni savez  Krapinsko-zagorske županije jako dobro radi, kao i ribolovna društva u našim općinama i gradovima. Imamo puno takmičenja, puno mladih ribiča, a isto tako treba reći da Savez odgovorno vodi brigu i o statusu naših vodotokova i jezera, da količine ribe opstanu i da se nadopunjuju. Znate, kad su naše vode čiste, kad je čista zemlja i hrana onda ne samo da je naš frtalj svijeta najljepši, nego smo mi i najzdravija županija“ - poručila je predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki.

Okupljene su pozdravili i načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak te predsjednik Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza Vladimir Sever, dok su izvješća o radu Sportsko-ribolovnog saveza Krapinsko-zagorske županije u prošloj godini iznijeli predsjednik Anđelko Pregiban i tajnica Ljerka Kahlina. Na Skupštini Saveza je za novog potpredsjednika izabran Boris Vagrek, a za člana Nadzornog odbora Zdravko Rafajec.

Fotogalerija


Zadnja promjena: 16.3.2019 | Prikazano 2015 puta