Županijska skupština

Sretan Uskrs

Uskrsna čestitka predsjednice Županijske skupštine Vlaste Hubicki.

Iako drugačije, ovogodišnje slavlje Uskrsa dočekujemo sa željama za zdravlje naših obitelji, zdravlje naših bližnjih, prijatelja, znanih i neznanih ljudi; puni nade, zajedništva i vjere u uspješno svladavanje pandemije COVIDA-19 te uz želju da nastradali u potresu  opet mogu živjeti u svojim kućama sa svojim obiteljima.

Provedimo Uskrs odgovorno, čuvajući sebe i svoje zdravlje, a time i zdravlje svojih najbližitih te zdravlje svih stanovnika naše županije i cijele Hrvatske.  Uz želju da se što prije ponovno sretnemo na poslu, u školi, i svim uobičajenim dnevnim trenutcima radosti koje ćemo zasigurno u naredno vrijeme više cijeniti.

Uskrs je blagdan nade, zajedništva i radosti. Želim da što prije ožive naša svetišta  i naše crkve, naši muzeji i toplice... Želim da nam se što prije vrati normalan svakodnevni život.

U ime članica i članova Županijske skupštine svim Zagorkama i Zagorcima, stanovnicima Krapinsko-zagorske županije – našeg najjljepšeg frtalja svijeta, posebno našim najmlađima i našim starima, ljudima "zlatne dobi" želim sretan i blagoslovljen Uskrs.

predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki, dr.vet.med.


Zadnja promjena: 9.4.2020 | Prikazano 2004 puta