Županijska skupština

Svjetski dan učitelja

Čestitka koju je predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki uputila povodom Svjetskog dana učitelja, 5. listopada.

Poštovane učiteljice i učitelji, poštovane profesorice i profesori,

danas je vaš dan, dan kada vam još jednom posebno zahvaljujemo za sve ono što radite cijele godine, za predanost i strpljivost u radu s našom djecom, za sve znanje i strpljenje koje ulažete u njihovu budućnost i samim time u budućnost našeg društva u cjelini.

Važnost vašeg plemenitog i odgovornog poziva se još jasnije pokazuje u ovo vrijeme pandemije koronavirusa, koje je donijelo brojne promjene u životima svih nas, a posebno u vašem radu s najmlađima kojima ste stalna i nemjerljiva podrška. S ponosom podsjećam na riječi epidemioloških stručnjaka koji redom ističu odgovorno ponašanje u našim zagorskim školama u kojima se s jednakom pažnjom vodi briga o usvajanju gradiva i provode mjere za sigurnost učenika i učenica. Ljubav i entuzijazam koji pokazujete u radu s djecom temelj su njihovog uspjeha u zrelom životu, ali se jednako tako već i danas ogledaju u iskrenim osmijesima koji se naziru ispod njihovih maski. Hvala vam na tome što su škole u našem najljepšem "frtalju" svijeta i dalje ostala mjesta u kojima se djeca osjećaju dobrodošlima, sigurnima i sretnima.

Želim vam sretan Svjetski dan učitelja, puno uspjeha u radu te dakako dobro zdravlje vama, vašim učenicima i vašim obiteljima.

S poštovanjem,

predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki, dr.vet.med.


Zadnja promjena: 5.10.2020 | Prikazano 610 puta