Novosti 8.12.2020
Gospodarstvo

Vetropack Straža – najbolja velika tvrtka u Hrvatskoj!

U ponedjeljak, 07. prosinca 2020. godine u Zagrebu je održana 24. dodjela Zlatne kune, nagrade Hrvatske gospodarske komore za najuspješnije tvrtke u Hrvatskoj.

I ove godine među dobitnicima se nalazi tvrtka s područja Krapinsko – zagorske županije. Vetropack Straža iz Huma na Sutli primila je Zlatnu kunu za najbolju veliku tvrtku u Republici Hrvatskoj. Vetropack Straža kao najbolja velika tvrtka Zlatnom kunom je nagrađena uz ostalo i zbog proizvedenih više do milijardu boca i staklenki u 2019., od čega je gotovo 73 posto izvezeno. Croz je kao proizvođač kompleksnih informatičkih sustava nagrađen za najbolju srednju tvrtku, dok je tvrtka Sofa IT nagrađena kao najbolja mala tvrtka zbog aplikacije SofaScore, koja uživo pruža sportske rezultate na više od 30 jezika za više od 20 milijuna korisnika.

 

Čestitku povodom dobivanja ovog priznanja uputio je direktoru tvrtke Vetropack Straža d.d. Tihomiru Premužaku te svim zaposlenicima, župan Željko Kolar:

 

„Primite iskrene čestitke povodom dobivanja Plakete Hrvatske gospodarske komore - Zlatne kune u kategoriji velikih trgovačkih društava. Ova nagrada predstavlja veliko priznanje, a vijest da je još jedna Zlatna kuna „otišla“ upravo u Vetropack Stražu nije nas iznenadila, jer smo vrlo dobro upoznati s kvalitetom ove tvrtke, koja iz godine u godinu ostvaruje iznimne poslovne rezultate, i jedan je od glavnih gospodarskih pokretača ne samo na području Krapinsko – zagorske županije, već i na nacionalnoj razini.


Ova godina svakako će ostati zapamćena u povijesti kao jedna čudna i izrazito teška godina koja je bila sve, osim normalna. Pandemija korona virusa pred globalno je gospodarstvo, ali i društvo u cjelini postavila izazove s kakvima se nismo susretali u novijoj povijesti.


Poslovati u takvim uvjetima nije nimalo lako; potrebno je pokazati sposobnost i brzo reagirati na promjene. Vetropack Straža uspješno se borila s negativnim učincima s kojima se suočavalo gospodarstvo tijekom 2020. godine, stoga nisu ni izostali poslovni rezultati, unatoč izrazito teškim uvjetima.

 

Još jednom, primite iskrene čestitke povodom dobivenog priznanja!“


Zadnja promjena: 8.12.2020 | Prikazano 1265 puta