Novosti 8.11.2018
Zdravstvo, socijalna skrb, udruge i mladi

Održana sjednica Vijeća za prevenciju

U četvrtak, 8. studenoga 2018. godine, u prostorijama Krapinsko-zagorske županije u Krapini održana je 7. sjednica Vijeća za prevenciju u lokalnoj zajednici Krapinsko-zagorske županije

Na sjednici su članovi Vijeća za prevenciju raspravljali o aktivnostima provedenima u proteklom razdoblju te planu rada za narednu godinu. Od nadolazećih aktivnosti izdvajamo obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom koji će se obilježiti obilaskom institucija i objekata koji imaju otežani pristup te provedbu pojačanog represivnog djelovanja policije usmjereno na nepropisno parkirane na mjestima označenim za osobe s invaliditetom i zlouporabu znaka pristupačnosti. Vijeće će se u suradnji s Koordinacijom udruga osoba s invaliditetom uključiti u izradu pratećih letaka, dok će za nadolazeće blagdane u sklopu akcije Mir i dobro objaviti kratki film Petarde i rakete nisu za nas, a u školama će biti podijeljeni i plakati Pirotehnika i blagdani – opreza nikad dosta.

Sjednicu je vodila predsjednica Vijeća zamjenica župana Jasna Petek, koja je ovom prilikom istaknula dobru suradnju Krapinsko-zagorske županije i PU krapinsko-zagorske u provođenju preventivnih aktivnosti.

Na sjednici je za zamjenika predsjednice Vijeća za prevenciju izabran Robert Pavić – zamjenik načelnika Policijske uprave krapinsko-zagorske.


Zadnja promjena: 8.11.2018 | Prikazano 768 puta