Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
 Vi ste ovdje: Home > Turizam
Ispis stranice Komentirajte stranicu Dodajte u favorite / zabilješke

Najnovije

12345678910...>>

23.9.2020
Najavljen 13. GFUK

U utorak, 22. rujna 2020. godine u Krapini je predstavljen program 13. Glumačkog festivala u Krapini i po Zagorju.

19.9.2020
100% ZAGORSKO i 11 put u Zagrebu

Na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu je u petak i subotu, 20. i 21. rujna 2019. godine, održano jubilarno 10. izdanje manifestacije 100% ZAGORSKO u Zagrebu.

31.8.2020
Javni poziv za 11. Sajamsku izložbu "100% ZAGORSKO" u Zagrebu

Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, udruge, zadruge, obrti i tvrtke koji imaju sjedište te vrše proizvodnju na području Krapinsko-zagorske županije da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 4. rujna 2020. godine.

25.8.2020
100% ZAGORSKO u petak i subotu na riječkom Korzu

U Rijeci je u utorak, 25. kolovoza 2020. godine, održana konferencija za medije na kojoj je najavljena manifestacija „100% Zagorsko“, koju Krapinsko – zagorska županija u Rijeci organizira sedmu godinu zaredom.

20.8.2020
Javni poziv za dodjelu potpore za poticanje proizvodnje Zagorskih mlinaca

Predmet Javnog poziva je podnošenje Prijava za dodjelu potpora za poticanje proizvodnje Zagorskih mlinaca Krapinsko-zagorske županije s ciljem povećanja njihove konkurentnosti i prepoznatljivosti na tržištu.

24.6.2020
U TERMAMA TUHELJ OTVOREN GLAMPING VILLAGE

U srijedu, 24. lipnja 2020. u Termama Tuhelj otvoren je Glamping village, čija je izgradnja i opremanje koštala 3 milijuna eura. Riječ je o projektu kojeg su Terme Tuhelj provele s austrijskim partnerom Gebetsroitherom, koja spaja, glamur i kampiranje. Svečanosti otvorenja nazočio je i predsjednik RH Zoran Milanović.

18.6.2020
U Stubičkim Toplicama od jeseni novi veliki bazen

Župan Željko Kolar je u četvrtak, 18. lipnja 2020. godine, obišao radove na 22 milijuna kuna vrijednoj izgradnji bazena i popratnih sadržaja u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice

3.6.2020
SVJETSKI DAN BICIKLA

U srijedu, 03. lipnja 2020. godine, povodom Svjetskog dana bicikla, u Krapini je održana konferencija za medije na temu ulaganja Krapinsko - zagorske županije u razvoj cikloturističke infrastrukture.

1.6.2020
„Pjenušavi doručak u vinogradu“

Proteklog vikenda, u subotu, 30. svibnja 2020. godine na Vuglec bregu održano je druženje vinara i ljubitelja vina pod nazivom „Pjenušavi doručak u vinogradu“, na kojem su svoje pjenušce predstavile poznate zagorske vinarije Vuglec, Bodren, Petrač i Bolfan.

15.5.2020

Javni poziv se obustavlja. Odluku o dodjeli financijskih sredstava za manifestacije i Odluku o obustavi Javnog poziva možete preuzeti ispod teksta.
12345678910...>>
Održana izborna Skupština TZ KZŽ
U Termama Tuhelj, u četvrtak, 26. studenog 2020. godine održana je izborna Skupština Turističke zajednice Krapinsko – zagorske županije. Temeljem ostvarenih prihoda u 2019. godini svaka TZ općine, grada ili... The post Održana izborna Skupština TZ KZŽ appeared first on Posjetite Zagorje.
COVID 19 – Obavijesti
Preporuke i upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za prelazak državne granice Republike Hrvatske:   Odlukom o privremenoj zabrani prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske (NN 74/20) zabranjuje se odnosno... The post COVID 19 – Obavijesti appeared first on Posjetite Zagorje.
Predstavljanje RIDE&BIKE standarda za smještajne objekte
Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije u suradnji sa Zagorskom razvojnom agencijom kao vodećim partnerom provodi projekt Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor – RIDE&BIKE II, u okviru Programa suradnje INTERREG V-A... The post Predstavljanje RIDE&BIKE standarda za smještajne objekte...
Predstavljanje RIDE&BIKE standarda za ugostitelje, muzeje i atrakcije
Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije i Zagorska razvojna agencija u okviru projekta Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor – RIDE&BIKE II financiranog u okviru programa suradnje INTERREG V-A Slovenija-Hrvatska,... The post Predstavljanje RIDE&BIKE standarda za ugostitelje, muzeje i atrak...
Održana 07. sjednica skupštine TZ KZŽ
Dana 16. 06. 2020. održana je 07. sjednica Skupštine Turisičke zajednice Krapinsko-zagorske županije u hotelu Villa Magdalena, Mirna ulica 1, Krapinske Toplice. Dnevni red: Zapisnik s 06. sjednice Skupštine Turističke... The post Održana 07. sjednica skupštine TZ KZŽ appeared first on Posjetite Zagorje.
Prvi hrvatski PJENUŠAVI DORUČAK u vinogradu – održan u Zagorju!
U subotu, 30.5.2020. održan je prvi Pjenušavi zagorski doručak u vinogradu, prema ideji i u organizaciji Marije Vukelić (Salon pjenušavih vina Zagreb) i ekipe Vuglec brega. »Ideja nije nova, »spavala«... The post Prvi hrvatski PJENUŠAVI DORUČAK u vinogradu – održan u Zagorju! appeared first on Posjetite Zagorje.
Web stranica entercroatia.mup.hr stvorena s ciljem olakšavanja prelaska granice Republike Hrvatske
S ciljem olakšavanja prelaska granice Republike Hrvatske te kako bi naši gosti bili upoznati s epidemiološkim mjerama koje su na snazi u Hrvatskoj, stvorena je web stranica entercroatia.mup.hr Na navedenoj... The post Web stranica entercroatia.mup.hr stvorena s ciljem olakšavanja prelaska granice Republike Hrvatske appeared fir...
Zagorski hoteli otvorili svoja vrata
Krapinsko-zagorska županija je i službeno korona free županija, odnosno nema niti jedan aktivan slučaj korona virusa, objavljeno je na jučerašnjoj pressici Stožera civilne zaštite KZŽ. S obzirom da je KZŽ... The post Zagorski hoteli otvorili svoja vrata appeared first on Posjetite Zagorje.
Odluka o dodjeli potpora iz programa „Profesionalno upravljanje događanjima u 2020. godini“
Temeljem Javnog poziva za kandidiranje manifestacija i događanja za dodjelu potpora iz programa „Profesionalno upravljanje događanjima u 2020. godini na svojoj 9. sjednici dana 06.05.2020. godine, Turističko vijeće Turističke zajednice... The post Odluka o dodjeli potpora iz programa „Profesionalno upravljanje događanjima u 2020...
Odluka o poništenju javnog natječaja za direktora/direktoricu Turističkog ureda Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije
Sukladno članku 26. Statuta Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije (Narodne novine  124/10, Turističko vijeće Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije donijelo je na svojoj osmoj  sjednici dana 30. 04. 2020. godine   ODLUKU... The post Odluka o poništenju javnog natječaja za direktora/direktoricu Turističk...
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi
Ostalo