Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
 Vi ste ovdje: Home > Gospodarstvo
Ispis stranice Komentirajte stranicu Dodajte u favorite / zabilješke
Novosti 5.9.2022
Gospodarstvo

Uskoro počinje Zagorski gospodarski zbor

U Krapini je u ponedjeljak, 5. rujna 2022. godine, održana konferencija za medije na kojoj je najavljeno održavanje 30. Zagorskog gospodarskog zbora.

U Krapini će od četvrtka do nedjelje, 8-10 rujna, biti održan 30. Zagorski gospodarski zbor  na kojem će se predstaviti 157 izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Heregovine.  „Zagorski gospodarski zbor je u ovih 30 godina zaista dosegao status vrlo važne gospodarske manifestacije, ne samo za područje naše županije nego i za čitavu regiju. On se od samih početaka, pa tako i danas, organizira prvenstveno zbog gospodarstvenika i obrtnika, promocije našeg gospodarstva i svega onoga što ono nudi“ – rekla je zamjenica župana Jasna Petek te dodala kako podaci za 2021. govore o porastu prihoda od 16 posto u odnosu na rekordnu 2019. godinu. „Postotak od 180 posto pokrivenosti uvoza izvozom govori o velikoj snazi našeg gospodarstva. Ono je važna pokretačka snaga razvoja KZŽ. Zahvala gospodarstvenicima i obrtnicima na velikim i snažnim rezultatima i poziv svima, dođite nam na Zagorski gospodarski zbor - mjesto promocije zagorskog gospodarstva, poslovnih susreta i na kraju, i početak nekih novih poslovnih suradnji“ – poručila je zamjenica župana Jasna Petek te najavila da će neposredno prije svečanosti otvaranja Zbora biti održan i stručni skup na kojem će se pokušati naći neki odgovori i rješenja za krizu koja dolazi po pitanju energenata i recesije.

Na konferenciji za medije govorili su i gradonačelnik Grada Krapina Zoran Gregurović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Krapina Josip Grilec, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Darko Varga i direktor Radija Kaj Dragutin Gradečak.

Više o Zagorskom gospodarskom zboru pronađite ovdje: https://www.zgz.hr/

Fotogalerija


Zadnja promjena: 5.9.2022 | Prikazano 2427 puta
Dokumenti
Područja
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi
Ostalo