Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
Novosti 20.3.2023
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura

Eurozastupnica Borzan posjetila Srednju školu Zabok

Zamjenica župana Jasna Petek je u petak, 17. ožujka 2023. godine, prisustvovala susretu zastupnice u Europskom parlamentu Biljane Borzan i učenika Srednje škole Zabok.

Zastupnica u Europskom parlamentu Biljana Borzan je u Srednju školu Zabok stigla na poziv tima junior ambasadora EU Parlamenta od 18 učenika drugih, trećih i četvrtih ekonomskih razreda te i senior ambasadorice profesorice Marije Dlesk. Zastupnica Borzan je simbolično prerezala vrpcu i pustila u službenu funkciju EU chill zonu u školi, namijenjenu učenicima i nastavnicima, za odmor i druženje te za učenje o Europskoj uniji, vrijednostima, ciljevima i strategijama, institucijama, novostima, zemljama članicama i sl. Također je održala predavanje o Europskoj uniji, njenim institucijama, te inicijativama u području politika za mlade, zaštite potrošača i sigurnosti hrane. Potom je uslijedio razgovor pri čemu su učenici postavljali pitanja, a zastupnica je vrlo iscrpno i kreativno odgovarala

Iz Srednje škole Zabok zahvaljuju i Darku Kvežu čija je tvrtka Montex službeni sponzor malog kutka, kojeg je popratnom donacijom pretvorio u žuto plavi - kutak.

Fotogalerija


Zadnja promjena: 20.3.2023 | Prikazano 943 puta

Najnovije iz područja

6.5.2023
SPOMENIK TRAJE!
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi
Ostalo