Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
Novosti 21.2.2023
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura

U Stubičkim Toplicama održan veliki stručno-znanstveni skup Zajedno vrtići i škole


FOTO: Radio Stubica
U Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama je u ponedjeljak i utorak, 20. i 21. veljače, održan dvodnevni stručno-znanstveni skup „Zajedno vrtići i škole”

Skup je bio namijenjen odgojiteljima predškolske djece, učiteljima razredne nastave, stručnim suradnicima, ravnateljima vrtića i osnovnih škola te predstavnicima osnivača odgojno-obrazovnih ustanova. Među izlagačima su ravnateljice i nastavnice škola te vrtića, kao i zamjenica župana Jasna Petek koja je govorila kako funkcionira odgojno-obrazovna vertikala u Krapinsko-zagorskoj županiji.

“Izuzetno dobro surađujemo i jako puno projekata provodimo zajedno jer upravo prohodnost, komunikacija i suradnja u odgojno-obrazovnoj vertikali tajna je uspješnog odgoja i obrazovanja u nekoj društvenoj zajednici pa tako i u Krapinsko-zagorskoj županiji. Velika je vrijednost inicijative da se na jednom mjestu nađu predstavnici osnovnih škola i vrtića. Sigurna sam da ima mnogo otvorenih pitanja koja se mogu riješiti na operativnoj razini u lokalnim sredinama, pa tako i u Krapinsko-zagorskoj županiji”, rekla je prije samog otvaranja skupa zamjenica župana Petek.

Program svečanog otvorenja je, uz pozdravnu riječ zamjenice župana Jasne Petek, predvidio i uvodne riječi od ravnateljice Uprave za odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti i obrazovanja Vesne Šerepac, ravnateljice Hrvatske zajednice osnovnih škola Jasmine Hamer, načelnika Općine Stubičke Toplice Josipa Beljaka, Samsona Štibohara u ime inicijative ZVIS te predstavnika Nakladničke kuće Alfa d.d.

Skup Zajedno vrtići i škole organizirali su Inicijativa ZVIS i Hrvatska zajednica osnovnih škola s nositeljima projekta OŠ Krapinske Toplice, OŠ Bedekovčina, OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice i DV Sv. Križ Začretje te uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja i Krapinsko-zagorske županije.

Program skupa pronađite ovdje.

Fotogalerija


Zadnja promjena: 21.2.2023 | Prikazano 911 puta

Najnovije iz područja

6.5.2023
SPOMENIK TRAJE!
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi
Ostalo