Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
 Vi ste ovdje: Home > Ostalo
Ispis stranice Komentirajte stranicu Dodajte u favorite / zabilješke
Novosti 5.12.2022
Ostalo

Dan Općine Novi Golubovec

U sklopu obilježavanja Dana Općine Novi Golubovec je u nedjelju, 4. prosinca 2022. godine, u tamošnjem Domu kulture održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Novi Golubovec.

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar čestitao je Dan Općine Novi Golubovec i blagdan njegove zaštitnice sv. Barbare te istaknuo kako se u proteklih nekoliko godina svi čelnici lokalne i regionalne samouprave prilagođavaju brojnim novim izazovima. „Ono što je dobro su dvije stvari – zadržavanje ljude na našem području i omogućavanje dobro plaćenih poslova. Ta je sinergija izuzetno teška. Kao Županija, u suradnji s načelnikom, realizirali smo projekte koje je spomenuo načelnik, a sljedeće godine idemo u asfaltiranje. No, ključna stvar je prostorni plan koji je preuzeo naš Zavod i sufinanciranjem s 50 posto omogućavamo poduzetnicima da se šire, da se otvaraju nova radna mjesta i da ljudi ovdje ostaju. Nadam se novim investicijama u Golubovcu i s tom željom čestitam Dan Općine i Župe“ – poručio je župan  Kolar.

Okupljene na svečanoj sjednici Općinskog vijeća pozdravili su  i izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora saborski zastupnik Žarko Tušek, izaslanik predsjednika Vlade RH i državni tajnik Zdravko Tušek, gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović te domaćini načelnik Novog Golubovca Boris Tušek i predsjednik Općinskog vijeća Mladen Kos. Načelnik Tušek istaknuo je da Novi Golubovec ima skroman proračun, ali se Općina trudi i sve što radi radi u interesu građana.

Fotogalerija


Zadnja promjena: 5.12.2022 | Prikazano 500 puta
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi