Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
 Vi ste ovdje: Home > Ostalo
Ispis stranice Komentirajte stranicu Dodajte u favorite / zabilješke
Novosti 24.3.2023
Ostalo

2 nova službena vozila KZŽ

Krapinsko – zagorska županija provela je postupak javne nabave za 2 nova službena vozila.

Vozila koja su bila predmetom javne nabave predviđena su za potrebe Upravnog odjela za poslove župana i Županijske skupštine, odnosno za potrebe dužnosnika – župana i zamjenice župana. Postojeća vozila kojima su se dosad koristili dužnosnici stara su 11 godina; zamjenici župana dosad je na raspolaganju bila Škoda Octavia iz 2012. godine koja trenutno ima 301.500 km. Vozilo koje je do prije otprilike dvije godine bilo na raspolaganju županu je VW Passat iz 2012. godine, koji je imao 475.000 km u trenutku kad se pokvario i kojeg se više ne koristi, s obzirom da vozilo nije u voznom stanju, a popravak nije isplativ. Naime, riječ je o kvaru mjenjačkog sklopa koji se ne može popraviti, već ga je potrebno u potpunosti zamijeniti novim, a procijenjena vrijednost je u trenutku nastanka kvara bila cca. 7.960 eura s PDV-om.  Shodno tome, objavljen je natječaj za nabavu novih vozila, s ciljem zanavljanja voznog parka.

 

Novo vozilo niže srednje klase marke Škoda, model Karoq bit će na raspolaganju zamjenici župana. Ukupna vrijednost ugovora o javnoj nabavi za spomenuto vozilo je 16.799,52 eura bez PDV-a, odnosno 20.833,12 eura s PDV-om. Za usporedbu, ukupna vrijednost ugovora o javnoj nabavi za Škodu Octavia iznosila je 21.330.66 eura bez PDV-a, odnosno 26.663,22 eura s PDV-om. Vozilo je također bilo nabavljeno putem operativnog leasinga u trajanju od 48 mjeseci.

 

 

Novo vozilo srednje klase marke Škoda, model Kodiaq bit će na raspolaganju županu. Ukupna vrijednost ugovora o javnoj nabavi za spomenuto vozilo je 35.965,44 eura bez PDV-a, odnosno 44.155,56 eura s PDV-om. Vozilo je nabavljeno putem operativnog leasinga u trajanju od 48 mjeseci. Za usporedbu, ukupna vrijednost ugovora o javnoj nabavi za VW Passat iznosila je 39.863,52 eura bez PDV-a, odnosno 49.836,90 eura s PDV-om. Vozilo je također bilo nabavljeno putem operativnog leasinga u trajanju od 48 mjeseci.

 

 

Fotogalerija


Zadnja promjena: 24.3.2023 | Prikazano 766 puta
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi