Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
 Vi ste ovdje: Home > Ostalo
Ispis stranice Komentirajte stranicu Dodajte u favorite / zabilješke
Novosti 28.11.2022
Ostalo

Advent u Stubakima

U petak, 25. studenoga 2022. godine, je prigodnim programom otvoren Advent u Stubakima.

Na otvorenju su brojne okupljene pozdravili župan Željko Kolar i organizator Adventa u Stubakima Roman Rogović. Program otvorenja vodio je Mario Petreković, a na programu prvog dana Adventa bili su nastupi Ane Rucner i Novih Fosila.

„Mislim da bi se mnogo veći gradovi i sredine itekako ponosili da imaju ovako organiziran advent. Siguran sam da će Stubaki kroz prosinac biti prepuni posjetitelja i gostiju, a na meni kao županu je da pozovem ljude da dođu u Stubake jer ne mogu pogriješiti s takvim izborom. Gotovo sve naše jedinice lokalne samouprave imaju, što manje, što veće proslave advenata i dale su si truda sa svojim turističkim zajednicama zajednički organizirati nešto za svoje sugrađane, a ovo u Stubakima je specifikum jer je ovdje riječ o privatnom organizatoru koji želi svojem mjestu u kojem živi, dati jedan duh Božića i samog dočeka Nove godine“ – naglasio je župan Kolar.

„Na organizaciju Adventa u Stubakima odlučili smo se kako bismo imali neko veselje i kako bismo nakon teške godine ljudima vratili malo osmijeha na lice. Ove godine uložili smo truda da imamo autentične kućice koje smo cijelu godinu pripremali i pobojali prema dizajnu zaštićenom UNESCO-ovom zaštitom. Potrudili smo se dovesti i posebnu pozornicu, te smo si za program u suradnji s prvim organizatorom Adventa u Stubakima Nikolom Kristićom dali puno truda“ – naveo je Rogović te se potom osvrnuo i na program Adventa u Stubakima kojeg možete pronaći ovdje.

Fotogalerija


Zadnja promjena: 28.11.2022 | Prikazano 1924 puta
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi