Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
 Vi ste ovdje: Home > Ostalo
Ispis stranice Komentirajte stranicu Dodajte u favorite / zabilješke
Novosti 30.9.2022
Ostalo

Tajna žute kocke - predstavljena druga knjiga Saše Muminovića


Foto: zagorje.com
U Zaboku je u četvrtak, 29. rujna 2022. godine, održana promocija knjige Tajna žute kocke, autora Saše Muminovića - predsjednika Uprave tvrtke AquafilCRO.

Na promociji je bio i župan Željko Kolar, koji je istaknuo kako autora godinama poznaje i to prvenstveno u kontekstu gospodarstva. „Bili smo zajedno u Kini na Putu svile i kako je dug put u avionu, 11, 12 sati, imate vremena razgovarati o svemu i svačemu. Vidio sam da su njegovi interesi puno širi i nije me iznenadilo da je napisao prvu, a niti drugu knjigu“ – kazao je župan Kolar te naglasio kako jedva čeka da pročita Tajnu žute kocke „S  obzirom da je Saša vrlo interesantan sugovornik, sigurno će biti poseban gušt s njim prokomentirati knjigu. Velike čestitke što je našao vremena za to uz sve ovo vrijeme koje ulaže u tvrtku, a govorimo o jednoj od najboljih tvrtki na području Krapinsko – zagorske županije, koja ima poseban odnos prema svojim djelatnicima, a on je taj koji prednjači u stvaranju odnosa između Uprave i radnika“ – naglasio je župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Saša Muminović je na knjizi radio nešto više od godinu dana, no ističe da bi bilo pretenciozno reći da je on književnik. „Knjiga sadrži kratke autobiografske priče, ono što se meni dešavalo, istinu iz mog kuta, dijelove mog života, moje doživljaje od Slovenije, Hrvatske pa do Srbije, Bosne, Njemačke, Argentine, od djetinjstva pa na dalje“ – kazao je Saša Muminović te istaknuo kako je ponosan velikim odazivom obitelji i prijatelja na predstavljanje knjige.

Fotogalerija


Zadnja promjena: 30.9.2022 | Prikazano 1034 puta
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi