Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
Novosti 21.2.2023
Županijska skupština

Održana Koordinacija: još 8 dana za predlaganje dobitnika županijskih priznanja

Sastanak Koordinacije članova i članica Skupštine Krapinsko-zagorske županije održan je u utorak, 21. veljače 2023. godine, u prostorima Županije u Krapini.

Predsjednik Županijske skupštine Zlatko Šorša istaknuo je kako se 11. sjednica Županijske skupštine planira za 3. ožujka te ujedno najavio planirane teme rasprave i podsjetio kako se do 1. ožujka mogu dostaviti prijedlozi za dodjelu ovogodišnjih županijskih priznanja. Ove se godine može dodijeliti jedna Plaketa Krapinsko-zagorske županije za životno djelo, dvije Plakete za doprinos ugledu i promociji Krapinsko-zagorske županije, dvije Plakete za iznimno postignuće u protekloj godini te pet povelja Krapinsko-zagorske županije.

Na sastanku Koordinacije sudjelovala je i zamjenica župana Jasna Petek te potpredsjednik Skupštine Željko Čleković, predsjednik Kluba HDZ-a Vladimir Pleško i predsjednik Kluba nezavisnih članova.

Prema Poslovniku Županijske skupštine, predsjednik i potpredsjednici Skupštine te predsjednici klubova članova Skupštine čine Koordinaciju članova Skupštine. Predsjednik Skupštine saziva sastanak Koordinacije prije svake sjednice Skupštine. U radu Koordinacije sudjeluje župan i zamjenici župana. Koordinacija raspravlja o dnevnom redu i datumu održavanja sjednice Skupštine, potiče predlaganje određenih pitanja za raspravu u Skupštini, raspravlja i o drugim pitanjima kada to zatraži predsjednik Skupštine i župan.

Fotogalerija


Zadnja promjena: 21.2.2023 | Prikazano 670 puta
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi
Ostalo