Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
Novosti 13.9.2022
Županijska skupština

Održana Koordinacija – uskoro i 9. sjednica Županijske skupštine

Sastanak Koordinacije članova i članica Skupštine Krapinsko-zagorske županije održan je u ponedjeljak, 12. rujna 2022. godine, u prostorima Županije u Krapini.

Predsjednik Županijske skupštine Zlatko Šorša istaknuo je kako se 9. sjednica Županijske skupštine planira za 22. rujna  te ujedno najavio planirane teme rasprave.  Na sastanku Koordinacije sudjelovali su i potpredsjednik Skupštine Željko Ćleković te zamjenica župana Jasna Petek. Ovom je prilikom najavljena o mogućnost da se sjednice Skupštine održavaju u velikoj dvorani za sastanke Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije.

Prema Poslovniku Županijske skupštine, predsjednik i potpredsjednici Skupštine te predsjednici klubova članova Skupštine čine Koordinaciju članova Skupštine. Predsjednik Skupštine saziva sastanak Koordinacije prije svake sjednice Skupštine. U radu Koordinacije sudjeluje župan i zamjenici župana. Koordinacija raspravlja o dnevnom redu i datumu održavanja sjednice Skupštine, potiče predlaganje određenih pitanja za raspravu u Skupštini, raspravlja i o drugim pitanjima kada to zatraži predsjednik Skupštine i župan.


Zadnja promjena: 13.9.2022 | Prikazano 818 puta
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi
Ostalo