Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
Novosti 1.3.2023
Radna tijela županijske skupštineŽupanijska skupština

Uoči sjednice Županijske skupštine raspravljao i Odbora za turizam

U sali za sastanke Krapinsko-zagorske županije u Krapini je u utorak, 28. veljače 2023. godine, održana 4. sjednica Odbora za turizam, zaštitu čovjekovog okoliša, graditeljstvo i prostorno planiranje.

Na dnevnom redu je bio prijedlog Odluke o izmjenama Odluke o visini turističke pristojbe za gradove i općine na području Krapinsko-zagorske županije; izvještaj o stanju vatrogastva, zaštite od požara i o stanju provedbe Godišnjeg provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za područje Krapinsko-zagorske županije za 2022. godinu; Izvještaj o izvršenju Plana djelovanja Krapinsko – zagorske županije u području prirodnih nepogoda za 2022. godinu; Prijedlog odluke o izmjenama Odluke o visini turističke pristojbe za gradove i općine na području Krapinsko-zagorske županije; Izvještaj o ostvarivanju Godišnjeg programa rada za 2022. godinu i Izvještaj o financijskom poslovanju za 2022. godinu Zavoda za prostorno uređenje Krapinsko-zagorske županije te Izvještaj o ostvarivanju Godišnjeg programa zaštite, održavanja, očuvanja, promicanja i korištenja zaštićenih područja kojima upravlja Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Krapinsko-zagorske županije Zagorje zeleno za 2022. godinu i Izvještaj o financijskom poslovanju Ustanove za 2022. godinu.

Sjednicu, koja je održana uoči 11. sjednice Županijske skupštine, vodio je predsjednik Odbora Ernest Svažić, a i na njoj je sudjelovao župan Željko Kolar.


Zadnja promjena: 1.3.2023 | Prikazano 704 puta
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi
Ostalo