Novosti 4.7.2016
Ostalo

150 djece na 5. kupu DVD-a Stipernica

Zamjenica župana Jasna Petek je u subotu, 2. srpnja 2016. godine, nazočila 5. kupu DVD-a Stipernica koji je održan na vatrogasnom poligonu u Stipernici.

Zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek je zajedno sa gradonačelnikom Pregrade Markom Vešligajem je svim članicama i članovima ekipa mladeži podijelila medalje, a najboljima i pehare za osvojena prva tri mjesta. Zamjenica župana Jasna Petek je tom prilikom poručila „S ponosom mogu reći da vas svake godine ima sve više te da je ovdje svi življe i veselije. Sigurna sam da se kroz vježbanje dobro zabavljate, a istovremeno preko vaših voditelja usvajate najplemenitije osobine poput humanosti, odgovornosti i požrtvovnosti“ istaknula je zamjenica župana i čestitala svim sudionicima i organizatorima  kupa DVD-a Stipernica. Sve prisutne je pozdravio i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj, kao i predsjednik DVD-a Stipernica Vlado Ivanjko.

Na 5. kupu DVD-a Stipernica je, uz 150 djece organiziranih u 15 ekipa vatrogasne mladeži, nastupilo i 120 odraslih vatrogasaca. DVD Stipernica osnovano je 1952. godine. Kroz njega je do danas prošlo 220 članova, a danas broji 60 članova od kojih 15 operativnih.

 

Fotogalerija


Zadnja promjena: 4.7.2016 | Prikazano 3810 puta