Novosti 13.6.2022
Antikorupcijsko povjerenstvo

Održana 3. sjednica Antikorupcijskog povjerenstva

Antikorupcijsko povjerenstvo Krapinsko-zagorske županije je u četvrtak, 9. lipnja 2022. godine, u prostorijama Županije u Krapini održalo svoju 3. sjednicu.

Na sjednici se raspravljalo  o daljnjim aktivnostima Anitkorupcijskog povjerenstvo, s posebnim naglaskom na one koje se namjeravaju provesti u suradnji sa školama te na konferenciju povodom Međunarodnog dana borbe protiv korupcije. Sjednicu je vodio predsjednik Antikorupcijskog povjerenstva Krapinsko-zagorske županije Nikola Kristić, a prisustvovale su joj pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu politiku, branitelje, civilno društvo i mlade Krapinsko-zagorske županije Martina Gregurović Šanjug i pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine Ljiljana Malogorski.

Na sjednici je dan i kratki osvrt na nedavno održanu konferenciju „Korupcijski rizici-javne nabave“ te je predstavljen nacrt Kodeksa ponašanja članova i članica Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije u kojem se kao tijelo za praćenje primjene Kodeksa predlaže Antikorupcijsko povjerenstvo.

 


Zadnja promjena: 13.6.2022 | Prikazano 722 puta