Novosti 9.4.2022
Ostalo

Skupština Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a KZŽ

Župan Željko Kolar prisustvovao je izvještajnoj Skupštini Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a KZŽ koja je u subotu, 9. travnja 2022. godine, održana u Hotelu Zagi u Oroslavju.

Župan Željko Kolar pozdravio je okupljene članove Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a KZŽ i njihove goste te istaknuo velik napredak u radu ove i drugih udruga hrvatskih branitelja. „Na samom početku ste raspolagali sasvim malim proračunom i provodili prvenstveno simbolične aktivnosti, a sada ste već na razini nekog poduzeća. Ako želite provoditi aktivnosti koji su vezani uz formalne programe i projekte i ako ozbiljno skrbite o članovima, onda to iziskuje izrazito veliki trud. Na uspješnom radu čestitam vodstvu Udruge i svim članovima“  - poručio je župan Kolar te istakno kako će se do kraja mjeseca završiti procedura i potpisati ugovori s korisnicima županijskih potpora preko Javnog poziva udrugama za prijavu programa i projekata usmjerenih očuvanju digniteta i promicanju istine o Domovinskom ratu, psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja.

Članovi Udruge su na održanoj sjednici Skupštine prihvatili izvješća o radu u prošloj godini i donijeli planove za naredno razdoblje te donijeli odluku o primanju u udrugu nekoliko novih članova. Dugogodišnji predsjednik Udruge Darko Mirt je u opširnom izvješću o radu posebno izdvojio obavljanje prijevoza članova Udruge na liječnike preglede i terapije, obilježavnje obljetnica iz Domovinskog rata te provođenje aktivnosti Rekreacijom i sportom hrvatskih branitelja do zdravlja.

Okupljene je pozdravio i gradonačelnik Grada Oroslavja Viktor Šimunić, koji je istaknuo kako će Udruga u Gradu uvijek imati pouzdanog partnera te predstavnici Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, Udruge branitelja sv. Juraj Gornja Stubica i Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina.

Fotogalerija


Zadnja promjena: 9.4.2022 | Prikazano 1601 puta