Novosti 7.4.2022
Ostalo

Uskrsna izložba u Stubičkim Toplicama

U Općinskoj vijećnici u Stubičkim Toplicama je u srijedu, 7. travnja 2022. godine otvorena tradicionalna prodajna Uskrsna izložba pisanica.

Na izložbi su se radovima od različitih materijala s uskrsnim motivima predstavile članice Udruge Hrvatska žena Stubičke Toplice, umjetnica Marija Čukelj, učenička zadruga OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice Bobi, Društvo Naša djeca i Dječji vrtić Zvirek iz Stubičkih Toplica, korisnici Centra za rehabilitaciju Pustodol, Renata Surjan i članovi Udruge Korak po korak do sklada. U prigodnom programu nastupila su djeca iz vrtića i Osnovne škole te korisnici Centra Pustodol.

Prisutne su pozdravili zamjenica župana Jasna Petek koja je istaknula kako redovito posjećuje ovu izložbu na kojoj sve godine vidi neko novo iznenađenje. „Uvijek me iznova oduševite ljubavlju i entuzijazmom kojim uređujete svoje izložbene prostore. Čestitke Udruzi Hrvatska žena, Turističkoj zajednici i Općini Stubičke Toplice, a nadasve svima vama – roditeljima, dedama i bakama koji potičete ove mališane da njeguju našu tradiciju i običaje“ – poručila je zamjenica župana Jasna Petek.

Sve prisutne su pozdravili i predsjednica Udruge Hrvatska žena Stubičke Toplice Brigite Gmaz i načelnik Josip Beljak koji je i otvorio izložbu.

Izložba se u prostoru Općine Stubičke Toplice može razgledati 6. i 7. travnja, a potom se u subotu seli na uskrsni sajam u Park Vladimira Bosnara.


Fotografije: Radio Stubica

Fotogalerija


Zadnja promjena: 7.4.2022 | Prikazano 1668 puta