Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
Novosti 3.10.2022
OstaloZdravstvo, socijalna politika, branitelji, civilno društvo, udruge i mladi

Rana intervencija u djetinjstvu kao doprinos budućnosti zajednice

Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu u suorganizaciji s Krapinsko-zagorskom županijom organizira inicijalnu konferenciju „Rana intervencija u djetinjstvu kao doprinos budućnosti zajednice’’ koja će biti održana u utorak, 4. listopada 2022. godine s početkom u 10 sati u prostorijama Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije, Bobovje 52/G, I. kat, Krapina.

Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu provodi projekt „Koalicija za ranu intervenciju u djetinjstvu’’ u partnerstvu s Gradskim odjelom za obrazovanje i mlade u Reykyaviku. Projekt je usmjeren na jačanje uloge civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji za stvaranje pravodobne podrške djeci rane i predškolske dobi te kreiranju preduvjeta za regulatorni okvir za međusektorski sustav rane intervencije u djetinjstvu.

Ova konferencija će se, simbolično, održati tijekom Dječjeg tjedna i  prvi je zajednički korak u stvaranju Koalicije za ranu intervenciju u djetinjstvu. S obzirom da je rana intervencija intersektorska i multidisciplinarna, pozivamo vas, kao važne dionike, da sudjelujete u javnom dijalogu o potrebnoj podršci najranjivijem dijelu populacije.

 


Zadnja promjena: 3.10.2022 | Prikazano 855 puta
Dokumenti
Obrasci
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi
Ostalo