Zagorje
Bajka na dlanu

Zasjedali Odbor za gospodarstvo i Odbor za društvene djelatnosti

Datum objave: 20. lipnja 2023.

U prostorijama Krapinsko-zagorske županije u utorak, 20. lipnja 2023. zasjedali su Odbor za gospodarstvo i Odbor za društvene djelatnosti.

Bila je to 8. sjednica Odbora za gospodarstvo na kojoj je prezentiran izvještaj o radu i financijski izvještaj Regionalne energetsko-klimatske agencije Sjeverozapadne Hrvatske za 2022. godinu, a sjednici je prisustvovao i župan Željko Kolar.

Na dnevnom redu 11. sjednice Odbora za društvene djelatnosti našao se prijedlog zaključka o proglašenju Krapinsko-zagorske županije sigurnim mjestom za žene. Također se raspravljalo o prijedlogu odluke o izmjenama Odluke o osnivanju Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije, a članovima Odbora prezentiran je i izvještaj o radu Povjerenstva za zaštitu prava pacijenata na području KZŽ za 2022. godinu te izvještaj o ostvarenim financijskim potporama programima i projektima organizacija civilnog društva na području KZŽ za prošlu godinu. Sjednici je bila nazočna zamjenica župana Jasna Petek.

Dodatno, članovima oba Odbora predstavljeno je Izvješće o provedbi Plana razvoja Krapinsko-zagorske županije 2021.-2027. za 2022. godinu.


Fotogalerija