Zagorje
Bajka na dlanu

EU fondovi, europske integracije, međunarodna i regionalna suradnja

Sadržaj

30. travnja 2023.

Svečano obilježena 20. godišnjica Hrvatske zajednice županija

Župan Željko Kolar sudjelovao je na svečanosti obilježavanja 20. godišnjice djelovanja Hrvatske zajednice županija, koja je održana u petak, 28. travnja 2023. godine, u Opatiji.
Pročitaj više
29. travnja 2023.

Zamjenica źupana Petek na Danu Međimurske županije

Zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije Jasna Petek je u subotu, 29. travnja 2023. godine, prisustvovao svečanoj sjednici Županijske skupštine Međimurske županije - središnjem događanju u sklopu programa obilježavanja Dana Županije i 30 godina njezinog postojanja.
Pročitaj više
15. travnja 2023.

Župan Kolar na obilježavanju 30. godina Primorsko-goranske županije

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar je u petak, 14. travnja 2023. godine, u Opatiji sudjelovao na svečanoj akademiji kojom je obilježen Dan Primorsko-goranske županije i 30. obljetnica njezinog postojanja.
Pročitaj više
14. travnja 2023.

Župan Kolar na Danu Koprivničko-križevačke županije

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar je u četvrtak, 13. travnja 2023. godine, u Koprivnici prisustvovao svečanoj sjednici Županijske skupštine održanom u sklopu obilježavanja Dana Koprivničko-križevačke županije i 30. obljetnici njezinog postojanja.
Pročitaj više
31. ožujka 2023.

Posjet delegacije Hrvata iz Srbije – istaknuta želja za proširenjem suradnje

U službenom posjetu Krapinsko-zagorskoj županiji je u srijedu, 29. ožujka 2023. godine, boravila delegacija Hrvatskog nacionalnog vijeća u Republici Srbiji.
Pročitaj više
30. ožujka 2023.

Važna obavijest – Jednostavna izravna dodjela bespovratnih sredstava

Jednostavna izravna dodjela bespovratnih financijskih sredstava iz Fonda solidarnosti Europske unije, referentnog broja: FSEU.JID.
Pročitaj više
5. veljače 2023.

POTPISANI UGOVORI O SUFINANCIRANJU: 217.160 eura za rad Zagorske razvojne agencije

Župan Željko Kolar i ravnateljica Zagorske razvoje agencije Karolina Barilar su u četvrtak, 2. veljače 2023. godine, potpisali ugovore o sufinanciranju rada Zagorske razvojne agencije.
Pročitaj više
4. veljače 2023.

Savez Alpe Jadran: S glavnim tajnikom o zajedničkim projektima i viziji budućnosti

Zamjenica župana Jasna Petek i pročelnica Upravnog odjela za javnu nabavu i fondove EU Vlatka Mlakar su u petak, 3. veljače 2023. godine, u sali za sastanke Krapinsko-zagorske županije u Krapini održale sastanak s glavnim tajnikom Saveza Alpe - Jadran Thomasom Pseinerom i predstavnikom Ureda Štajerske vlade Gernotom Walterom.
Pročitaj više
2. veljače 2023.

Održan sastanak na temu Razvojnog sporazuma Sjever: Još puno prostora za iskorak

dodatiU Čakovcu je u utorak, 27. prosinca 2022. godine, održan sastanak na temu Razvojnog sporazuma sjever te prateća dodjela ugovora o dodjeli EU sredstava u iznosu 54 milijuna kuna.
Pročitaj više
31. siječnja 2023.

Župan Kolar u Dubrovniku na sastanku sa županom Dobroslavićem

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar je u utorak, 31. siječnja 2023. godine, u prostorijama Dubrovačko – nretvanske županije u Dubrovniku održao sastanak sa županom Dubrovačko – neretvanske županije Nikolom Dobroslavićem.
Pročitaj više