Zagorje
Bajka na dlanu

Uvjeti korištenja

Trenutno se nalazite na službenim internetskim stranicama Krapinsko-zagorske županije: www.kzz.hr

Pristupom i pregledom ovih internetskih stranica obvezujete se prihvatiti pravila i uvjete korištenja istih.

Krapinsko-zagorska županija ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja istih.

Sadržaj ovih internetskih stranica priređen je uz svu pažnju i u dobroj vjeri, a isključivi cilj im je pružanje informativnih sadržaja i služe isključivo u svrhu informiranja.

Svi podaci i objavljene informacije na web stranicama www.kzz.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, www.kzz.hr ne jamči za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

Krapinsko-zagorska županija zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku, kao i bez prethodne obavijesti nadopuni, izmijeni, ili ukloni bilo koji od sadržaja ovih internetskih stranica.

Krapinsko-zagorska županija zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena.

Korištenjem internetske stranice Krapinsko-zagorske županije: www.kzz.hr pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti te pravila o kolačićima.

Svi sadržaji, osim službenih oznaka Krapinsko-zagorska županija, smiju se kopirati samo za osobnu uporabu i nekomercijalne svrhe, a uz poštovanje svih autorskih prava. Za svako objavljivanje, prenošenje, javno prikazivanje ovih internetskih stranica u druge svrhe, osim dozvoljenih, potrebno je zatražiti pismeno dopuštenje Krapinsko-zagorske županije, kao i drugih vlasnika autorskih prava.

Izričito se zabranjuje svako drugo kopiranje, te mijenjanje dijelova sadržaja, kao i korištenje ovih internetskih stranica za druge svrhe osim dozvoljenih. Izričito se zabranjuje neovlašteni pokušaj izmjene podataka, zaobilaženje i zanemarivanje sigurnosnih postavki, kao i korištenje ovih internetskih stranica suprotno njihovoj namjeni.

Krapinsko-zagorska županija polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici www.kzz.hr .

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika.