Zagorje
Bajka na dlanu

EU financirani projekti

Sadržaj

4. rujna 2023.

Otvorena nova zgrada Područne škole Laz – najljepši poklon za početak nove školske godine

Obilježavanja početka školske godine 2023./2025. na području Krapinsko-zagorske županije i svečano otvaranje nove zgrade Područne škole Laz održano je u ponedjeljak, 4. svibnja 2023. godine na Lazu Bistričkom. Novu zgradu Područne škole Laz su simboličnim rezanjem vrpce otvorili župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar i potpredsjednik Vlade i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko...
Pročitaj više
9. kolovoza 2023.

OSOBNA ISKAZNICA PROJEKTA Izrada projektne dokumentacije i provedba mjera zaštite dvorca Stubički Golubovec

Krapinsko-zagorska županija provodi operaciju pod nazivom „Izrada projektne dokumentacije i provedba mjera zaštite dvorca Stubički Golubovec, Golubovečka 42, Donja Stubica“ u sklopu Poziva „Provedba mjera zaštite kulturne baštine oštećene u potresu 22. ožujka 2020. godina na području Grada Zagreba, Krapinskozagorske i Zagrebačke županije“, koja se financira iz Fonda solidarnosti Europske unije.  
Pročitaj više
16. siječnja 2018.

Radni posjet ministra zaštite okoliša i energetike Tomislava Ćorića

Krapinsko-zagorsku županiju je u utorak, 16. siječnja 2018. godine, posjetio ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić.
Pročitaj više
11. siječnja 2018.

Održan sastanak projektnog tima projekta Poslovno-tehnološki inkubator

U prostorijama Krapinsko-zagorske županije je u srijedu, 10. siječnja 2018. godine, održan sastanak Nadzornog odbora i projektnog tima projekta Poslovno-tehnološki inkubator Krapinsko-zagorske županije.
Pročitaj više
27. ožujka 2017.

8,3 milijuna kuna za Dom zdravlja KZŽ

U ponedjeljak, 27. ožujka 2017. godine održana je konferencija za medije o projektu Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti u Domu zdravlja Krapinsko-zagorske županije.
Pročitaj više
3. studenoga 2016.

Započela priprema novog projekta za poticanje rada s darovitom djecom

Zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek sudjelovala je na sastanku Radne skupine za podršku darovitim učenicima Krapinsko-zagorske županije Futura koja je u prostorijama Osnovne škole Tuhelj u srijedu, 2. studenoga 2016. godine, raspravljala o pripremi projekta za natječaj Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini.
Pročitaj više
21. srpnja 2016.

Za projekt Baltazar odobreno 300.000 kuna iz Fonda za sufinanciranje EU projekata

Krapinsko-zagorskoj županiji odobrena dodjela bespovratnih sredstva Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2016. godinu za projekt „Baltazar 2“ u iznosu od 331.978,53 kuna
Pročitaj više
10. lipnja 2016.

Priprema se projekt za energetsku obnovu OŠ Viktora Kovačića Hum na Sutli

Na temelju izrađene projektne dokumentacije omogućiti će se ulaganje u energetsku obnovu zgrade matične škole, čime će direktno doprinijeti smanjenju potrošnje energije, ali i boljih uvjeta za rad.
Pročitaj više