Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 6. lipnja 2016.

REPUBLIKA HRVATSKA

KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA

Povjerenstvo za provedbu

Oglasa za prijam u službu na određeno

vrijeme u Upravni odjel za prostorno uređenje,

gradnju i zaštitu okoliša

KLASA: 112-03/16-01/02

URBROJ: 2140/01-08/1-16-8

Krapina, 6. lipnja 2016.

Na temelju članka 20. stavka 4. alineje 3. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi («Narodne novine», broj 86/08. i 61/11.), Povjerenstvo za provedbu oglasa za prijam u službu na određeno vrijeme u Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, upućuje

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI

Dana 15. lipnja 2016. godine (srijeda) s početkom u 8.00 sati u zgradi sjedišta Krapinsko-zagorske županije u Krapini, Magistratska 1, u dvorani za sastanke, održati će se postupak prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidatkinja za prijam u službu na određeno vrijeme višeg referenta/referentice u Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, mjesto rada Klanjec, a temeljem Oglasa koji je objavljen pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i na službenoj web stranici Krapinsko-zagorske županije www.kzz.hr dana 6. svibnja 2016. godine.

Formalne uvjete propisane Oglasom ispunjavaju i mogu pristupiti prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti za radno mjesto višeg referenta/referentice:

1. SILVIJA HERAK I

2. GORDANA ŠUPIĆ MILIČIĆ.

Kandidatkinje su dužne, kada pristupe testiranju, predočiti osobnu iskaznicu radi identifikacije. Ako ne pristupe testiranju, smatrati će se da su povukle prijavu.

Opis poslova, podaci o plaći, način obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata i iz kojeg područja te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti objavljeni su u na web stranici Krapinsko-zagorske županije www.kzz.hr, .

Prethodnu provjeru znanja i sposobnosti provodi Povjerenstvo za provedbu Oglasa za prijam u službu na određeno vrijeme u Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša.

Ovaj Poziv objaviti će se na web stranici Krapinsko-zagorske županije, www.kzz.hr i na Oglasnoj ploči Krapinsko-zagorske županije u prizemlju zgrade Krapinsko-zagorske županije u Krapini, Magistratska 1.

PREDSJEDNICA POVJERENSTVA

 Petra Vrančić Lež