Zagorje
Bajka na dlanu

Predsjednica Skupštine nazočila obilježavanju Dana Brodsko-posavske županije

Datum objave: 16. travnja 2015.

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki je  u srijedu, 15. travnja, nazočila svečanoj sjednici Županijske skupštine Brodsko-posavske županije koja je u prostorima Glazbene škole u Slavonskom Brodu održana povodom Dana Županije.

Svečanu sjednicu je otvorio predsjednik Skupštine Brodsko-posavske županije Pero Ćosić, koji je tom prilikom naglasio kako Županija nastoji svake godine ostvariti dobre rezultate na mnogim područjima, posebno obrazovanju ali i privlačenju brojnih investitora. Ćosić je svim građanima Županije zahvalio na pruženom povjerenju i obećao da će Županijsku upravu u daljnjem radu voditi vizija razvitka prosperiteta na području cijele Županije.
Župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić predstavio je projekte koji su provedeni ili koji su u fazi provedbe iz područja vezanih uz ulaganja u školstvo i obrazovanje, gospodarstvo,komunalnu infrastrukturu, razvoj malog i srednjeg poduzetništva, zdravstvo i socijalnu skrb kao i one vezane uz korištenje sredstava iz fondova Europske unije. Župan je istaknuo da se je u ovim složenim gospodarskim i društvenim okolnostima prvenstveno nastojalo zadržati proračunsku stabilnost i kontinuitet u smislu ulaganja u projekte koji su ocijenjeni kao prioritetni.. 

Svečanoj sjednici nazočili su  veleposlanik Ukrajine u RH Oleksandr Levchenko, potpredsjednik Hrvatskog sabora Tomislav Čuljak,  župan Virovitičko podravske županije Tomislav Tolušić,  župan Karlovačke županije Ivan Vučić, župan Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević, župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić i brojni drugi uzvanici iz društvenog, političkog, gospodarskog, kulturnog, sportskog i  vjerskog života Županije


 


Fotogalerija