Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 7. lipnja 2013.

Na ovoj radionici predstavit će se i niz projekata koji su uspješno pripremljeni i provedeni kao što su npr. projekti tvrtke SOLEKTRA d.o.o. iz Čakovca, a sudjelovat će i istaknuti govornici kao što su predsjednik Uprave HAMAG INVESTA-a g. Darko Liović te g. Josip Pavković, voditelj Odjela infrastrukture i zaštite okoliša HBOR-a. Na ovoj interaktivnoj radionici posebno je vrijeme predviđeno upravo za pitanja i prijedloge sudionika radionice.

Također Zagrebačka banka će kroz projekt MOJ ZABA START dodijeliti najboljim poduzetničkim idejama 1,2 milijuna kuna poticaja u četiri natječaja te će sudionicima koji uđu u finalni izbor pružiti edukaciju kroz radionice vezane uz jačanje kapaciteta organizacija, poslovno planiranje i pisanje poslovnih planova. Jedan od natječaja projekta MOJ ZABA START je i MOJA ZELENA ZONA koji za cilj ima pružanje potpore održivim projektima korištenja zelenih tehnologija i energetske efikasnosti. Partner natječaja je agencija – REGEA, a natječaj će se raspisati 5. lipnja 2013.

 

Investitori, ali i svi uključeni u planiranje i financiranje u energetskom sektoru svakodnevno se susreću s izazovima u provedbi svojih ideja i projekata. Izravnom interakcijom svih sudionika, te razmjenom dosadašnjih iskustava moguće je znatno ubrzati investicijske projekte energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, a upravo je to ono što omogućuje konferencija CROENERGY 2013.

Više informacija i prijave na www.regea.org/croenergy2013 .