Zagorje
Bajka na dlanu

Forum “Usklađivanje vještina za podržavanje razvoja karijere”

Datum objave: 16. svibnja 2013.

Nosioc projekta čija je vrijednost 206.758,22€ je Ekonomski institut Maribor – Centar za razvoj ljudskih potencijala. Ostali projektni partneri su Štajerska gospodarska zbornica, Savez samostalnih sindikata Slovenije – regionalna organizacija Podravje i Koroška, BAB iz Austrije te zaklada FLORIDA iz Španjolske. Projektne aktivnosti započele su 01. veljače 2013. godine, a trajati će dvanaest mjeseci. Hrvatski suradnici na projektu su Zavod za zapošljavanje PU Krapina te Obrtnička komora Krapinsko – zagorske županije.

Cilj projekta je prikupiti primjere konkretnih mjera podrške za razvoj strategija u svrhu poboljšanja usklađenosti ponude i potražnje znanja/vještina, te jačanja sposobnosti tvrtki za provedbu i poboljšanje procesa razvoja karijere.

U sklopu projekta u Hrvatskoj će se održati nacionalni Forum, i to

 

u srijedu 22. svibnja 2013. godine u 13,00 sati

u prostorijama ŽK Krapina, Trg Lj. Gaja 5, Krapina

 

na kojem će se uz pomoć aktivnog sudjelovanja dionika, potaknuti rasprava, razmjena informacija, iskustva i primjera dobre prakse koji se odnose na tržište rada. Na Forumu će sudjelovati predstavnici Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina, Obiteljskog centra KZŽ, HGK, HZZ PS Krapina, OK KZŽ, te ostali važni akteri na tržištu rada. Također, predstavnici tvrtki Valoviti papir Dunapack d.o.o. i Vetropack straža d.d. iznijeti će primjere dobre prakse svojih tvrtki vezano uz razvoj karijere i cjeloživotnog učenja.

Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje na predmetnom Forumu, da nam svoj dolazak potvrde na broj telefona 049/371-883 ili e-mail: lsipek@hgk.hr najkasnije do 21. svibnja 2013. godine.