Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 10. siječnja 2013.

I to za projektne prijedloge koji su u okviru sljedećih aktivnosti, odnosno mjera Programa:

Mjera 1.1. Sastanci građana pobratimljenih gradova

Mjera 1.2. Tematsko umrežavanje pobratimljenih gradova

Mjera 2.3. Potpora projektima organizacija civilnog društva

Cilj radionice jest okupiti predstavnike organizacija civilnoga društva i jedinica lokalne (područne) samouprave te ih detaljno uputiti u mogućnosti ostvarivanja financijskih potpora u sklopu programa Europa za građane, točnije kroz natječaje za koje rok prijave ističe 1. veljače 2013. Uz osnovne informacije o programu te načinima prijave raspravljati će se i o konkretnim projektnim idejama, a otvorena će biti i mogućnost za pomoć pri razradi konkretnih projektnih ideja kroz zajedničku raspravu i individualan rad na prijavnim obrascima. Ukoliko ste među onima koji su već započeli pisanje prijave, ponesite svoja osobna računala i popunjeni aplikacijski obrazac.

Prisutni će također imati priliku nešto više čuti o novom Programskom vodiču i novom interaktivnom alatu za e-učenje „Građanin-E“ koje možete pronaći i na internetskoj stranici Ureda za udruge.

Molimo sve zainteresirane da popunjenu prijavnicu koja se nalazi u prilogu pošalju faxom na broj 049/329-211 ili mailom na natasa.hlaban@kzz.hr do 16. siječnja 2013.