Zagorje
Bajka na dlanu

Poziv na radionicu “Internet marketing”

Datum objave: 20. studenoga 2012.

Radionica će se održati 29. i 30. studenoga 2012. godine s početkom u 9 sati u Krapini, a točna lokacija održavanja (dvorana), ovisi o broju sudionika i biti će pravovremeno proslijeđena prijavljenim sudionicima.

Ključna svrha Internet marketinga je promocija i podizanje razine svjesnosti o poslovanju i proizvodima vlasnika stranice, s krajnjim ciljem kontinuirane podrške i doprinosa stvaranju branda, odnosno prepoznatljive tržišne marke. Evidentno je da Internet postaje sve važniji, a uskoro vjerojatno i presudan medij u donošenju odluke o kupnji proizvoda i usluga. Zbog toga će se definicija”marketinga”, koja će se koristiti u radu ove radionice, odnositi na nuđenje proizvoda, ili usluga, na specifičnom tržištu poznatom kao World Wide Web.

Cilj je radionice interaktivnim pristupom u radu prezentirati i analizirati moguća rješenja za privlačenje posjetitelja na internetske stranice s ciljem prezentacije i prodaje željenih proizvoda i usluga. Poseban fokus biti će na online prodaji i kako biti vidljiviji na Webu, s konačnim ciljem podrške rastu poslovanja, u današnjem okruženju ozbiljnih gospodarskih izazova, pomoću Internet marketinga.

Radionicu će provoditi gospodin Zvonimir Repač, koji ima više od 30 godina iskustva u području međunarodne trgovine i promicanju hrvatskih proizvoda te višegodišnje iskustvo na inozemnim tržištima poput Srednjeg Istoka, Italije i Švicarske.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je popuniti Prijavnicu i Upitnik koji se nalaze u prilogu dopisa najkasnije do 23. studenoga 2012. godine.

 

Za sva dodatna pitanja Vam stojimo na raspolaganju:

Nikica Sertić, tel: +385 (0)49 373 161, mob: +385 (0) 91 329 25 36, e-mail: nikica@zara.hr