Zagorje
Bajka na dlanu

Natječaj za prijem u službu – poziv na testiranje

Datum objave: 24. rujna 2012.

POVJERENSTVO ZA PROVEDBU JAVNOG

NATJEČAJA ZA PRIJAM U SLUŽBU VJEŽBENIKA

U UPRAVNI ODJEL ZA POLJOPRIVREDU

KLASA: 112-03/12-01/02

URBROJ: 2140/01-05-12-12

Krapina, 24. rujna 2012.

Na temelju članka 20. stavka 4. alineje 3. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi («Narodne novine», broj 86/08. i 61/11.), Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja za prijam u službu vježbenika u Upravni odjel za poljoprivredu upućuje

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI

Dana 1. listopada 2012. godine (ponedjeljak) s početkom u 8 sati u zgradi Krapinsko-zagorske županije u Krapini, Magistratska 1, u sali za sastanke, održati će se postupak prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidatkinja za prijem u službu vježbenika u Upravni odjel za poljoprivredu, a temeljem Javnog natječaja za prijam u službu vježbenika u Upravni odjel za poljoprivredu koji je objavljen u „Narodnim novinama“, broj 99/12. od dana 31. kolovoza 2012. godine i na službenoj web stranici Krapinsko-zagorske županije www.kzz.hr.

Kandidatkinje koji ispunjavaju formalne uvjete propisane Javnim natječajem i mogu pristupiti prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti:

1. Irena Žugec iz Hrašćine Trgovišće, Maretić 4a,

2. Veronika Stanišić iz Zagreba, Brezovica, Odv. br 5,

3. Marijana Podoreški Gregurović iz Krapine, Strahinje 55,

4. Martina Kmet iz Poreča, Trg sidro 4,

5. Ana Marija Bagadur iz Novog Marofa, Mađarevo 171,

Kandidatkinje su dužne, kada pristupe testiranju, predočiti osobnu iskaznicu radi identifikacije. Ako iste ne pristupe testiranju, smatrati će se da su povukle prijavu.

Opis poslova, podaci o plaći, način obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata i iz kojeg područja te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti objavljeni su u na web stranici Krapinsko-zagorske županije www.kzz.hr, dana 31. kolovoza 2012. godine

Prethodnu provjeru znanja i sposobnosti provodi Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja za prijam u službu vježbenika u upravni odjel za poljoprivredu.

Ovaj Poziv objaviti će se na web stranici Krapinsko-zagorske županije, www.kzz.hr i na Oglasnoj ploči Krapinsko-zagorske županije u prizemlju zgrade Krapinsko-zagorske županije u Krapini, Magistratska 1.

 

                                                                                        PREDSJEDNICA POVJERENSTVA

                                                                                                  Ljiljana Malogorski