Zagorje
Bajka na dlanu

Javni poziv za prijavu razvojnih projekata

Datum objave: 3. listopada 2011.

Poziv na predlaganje razvojnih projekata raspisala je Zagorska razvojna agencija d.o.o., kao operativno tijelo Krapinsko-zagorske županije i regionalni koordinator. Naime, želja je identificirati i prikupiti sve ideje, prijedloge i projekte koji su važni za razvoj Krapinsko-zagorske županije, za ostvarivanje ciljeva i prioriteta utvrđenih Strategijom razvoja Krapinsko-zagorske županije za razdoblje 2011.-2013.godine, a u skladu su s definiranim ciljevima i prioritetima drugih strateških dokumenata – Strategijom ruralnog razvoja Krapinsko-zagorske županije i Strategijom razvoja ljudskih potencijala Krapinsko-zagorske županije.

Pristigle ideje kao razrađeni projekti bit će uključeni u Bazu projekata iz koje će se sukladno strateškim ciljevima Županije, birati određeni projekti i kandidirati za financiranje. Projekti moraju zadovoljiti određene kriterije, npr. projekt se mora provoditi na području Krapinsko-zagorske županije i mora biti u skladu sa strateškim dokumentima Županije. Također, kao što je župan Hajdaš Dončić naglasio: „Prednost će imati projekti koji izravno pridonose ostvarenju strateških ciljeva, prioriteta i mjera utvrđenih u Strategiji razvoja Krapinsko-zagorske županije, Strategiji ruralnog razvoja te Strategiji razvoja ljudskih potencijala Krapinsko-zagorske županije.“

Uz poziv svim potencijalnim prijaviteljima projektnih ideja, župan Siniša Hajdaš Dončić dodao je kako su svi razvojni projekti koje su ZARA d.o.o. i Županija provodile bili prvenstveno projekti sufinancirani sredstvima iz fondova Europske unije.

 

Svi prijedlozi projekata i projektnih ideja moraju biti podneseni na službenom obrascu za prijavu projekata, a koji se može preuzeti sa službenih stranica www.zara.hr i www.kzz.hr ili dobiti u Zagorskoj razvojnoj agenciji d.o.o.

 

Poziv je otvoren od 10.listopada 2011. do 01.prosinca 2011.godine.