Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 7. travnja 2009.

R E P U B L I K A   H R V A T S K A
KRAPINSKO – ZAGORSKA ŽUPANIJA
Upravni odjel za prostorno uređenje i gradnju
KRAPINA
 
Klasa: 350-02/08-01/58
Ur. broj:2140/01-07-01-09-30
Krapina, 30. ožujak 2009.
Na temelju članka 86. Zakona o prostornom uređenju i gradnji (“Narodne novine”, br. 76/07.) i članka 46. Statuta Krapinsko-zagorske županije («Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije», broj 11/06 – pročišćeni tekst), Upravni odjel za prostorno uređenje i gradnju Krapinsko-zagorske županije, kao nositelj izrade Izmjene i dopune Prostornog plana Krapinsko-zagorske županije, objavljuje
                                                          
JAVNU RASPRAVU O PRIJEDLOGU IZMJENE I DOPUNE
PROSTORNOG PLANA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE
 
I
Provodi se javna rasprava o Prijedlogu Izmjene i dopune Prostornog plana Krapinsko-zagorske županije, koji je utvrdilo Županijsko poglavarstvo Krapinsko-zagorske županije na 86. sjednici održanoj dana 25. ožujka, 2009. godine.
II
Javni uvid u Prijedlog Izmjene i dopune Prostornog plana Krapinsko-zagorske županije trajat će 15 dana i to od 14. do 28. travnja 2009.  
III
Javni uvid u Prijedlog Izmjene i dopune Prostornog plana Krapinsko-zagorske županije moći će se izvršiti svakog radnog dana od 8,00 do 15,00 sati u prostorijama nositelja izrade u Upravnom odjelu za prostorno uređenje i gradnju u Krapini, Magistratska ulica 1; u Donjoj Stubici, Trg M. Gupca 20; u Klanjcu, Trg mira 11; u  Pregradi, Ulica J. K. Tuškana 2; u  Zaboku, Kumrovečka uluca 6; u Zlataru, Park hrvatske mladeži 2, te u  prostorijama izrađivača plana u  Zavodu za prostorno uređenje Krapinsko-zagorske županije, Krambergerova ulica 1, Krapina. 
IV
Javno izlaganje Prijedloga Izmjene i dopune Prostornog plana Krapinsko-zagorske županije održat će se  24. travnja 2009. godine u 10,00 sati u  prostorijama Ureda županice Krapinsko-zagorske županije ( potkrovlju ) u Krapini, Magistratska ulica 3.
V
Primjedbe i prijedlozi, te očitovanja na Prijedlog Izmjene i dopune Krapinsko-zagorske županije mogu se dati isključivo na predmet Izmjene i dopune utvrđen člankom 2. Odluke o izradi Izmjene i dopune Prostornog plana Krapinsko-zagorske županije (“Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije” br. 25/08),koji se odnosi na smjernice i uvjete za izgradnju elektroničke komunikacijske infrastrukture, i to na slijedeći način:
1. Državna tijela, pravne osobe s javnim ovlastima i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave dostavljaju očitovanje u pisanom obliku nositelju izrade – Upravni odjel za prostorno uređenje i gradnju, Magistratska 1, Krapina, najkasnije do 04. svibnja. 2009. godine, ili na javnom izlaganju.
2. Građani i udruge:
– upisivanjem primjedbi i prijedloga u knjige primjedbi koje se nalaze na mjestima održavanja javnog uvida uz Prijedlog  Izmjena i dopuna Prostornog plana Krapinsko-zagorske županije  tijekom javnog uvida,
– davanjem primjedbi i prijedloga u zapisnik koji će se voditi za vrijeme  javnog izlaganjadana 24. travnja 2009. godine,
– davanjem primjedbi i prijedloga u pisanom obliku nositelju izrade, Upravnom odjelu za prostorno uređenje i gradnju, Magistratska 1, Krapina,  najkasnije do 04. svibnja 2009. godine.
 
Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku ili nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom, uz adresu podnositelja, kao i primjedbe i prijedlozi koji se ne odnose na predmet Izmjene i dopune Prostornog plana Krapinsko-zagorske županije, neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.