Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 4. srpnja 2008.

Nakon objave prvog natječaja za podnošenje projektnih prijedloga u okviru Programa prekogranične suradnje IPA Slovenija – Hrvatska, Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva kao nacionalno koordinacijsko tijelo ovog programa u Hrvatskoj, u suradnji s uredom Vlade Republike Slovenije za lokalnu samoupravu i regionalnu politiku – koje je Upravljačko tijelo programa – organiziraju informativno-edukativnu kampanju za potencijalne podnositelje projekata.
Prva radionica, odnosno jednodnevni seminar, koji će se održati 9. srpnja u Zagrebu, odnosi se na zainteresirane s područja Grada Zagreba, Zagrebačke te Krapinsko-zagorske županije. Program seminara obuhvaća detaljnije informacije o Programu prekogranične suradnje IPA CBC Slovenija-Hrvatska, potom pojašnjenja o novom modelu prekograničnih programa, govorit će se nadalje o uvjetima natječaja, aplikacijama, proračunu, kao i proceduri izbora projekata i daljnjim izvorima informacija.
Napominjemo da se potencijalni prijavitelji projekata zainteresirani za ovaj seminar trebaju za sudjelovanje prijaviti u Zagorsku razvojnu agenciju najkasnije do podneva 8. srpnja. Kontakt: 049-373-161, ines@zara.hr