Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 16. svibnja 2012.

Raspisan 8. natječaj za dodjelu sredstava IPARD programa za Mjeru 101 i Mjeru 103


Obavještavamo sve zainteresirane potencijalne podnositelje prijava da je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala osmi javni natječaj za prikupljanje prijava za dodjelu sredstava iz IPARD programa za Mjeru 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ i Mjeru 103 „Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih proizvoda“.

Rok za podnošenje prijava počinje teći od 16. svibnja 2012. i traje zaključno do 02. srpnja 2012. godine.

Javni natječaj je objavljen u Narodnim novinama broj 55/12, a dostupan je i na mrežnoj stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (www.apprrr.hr), gdje se nalaze obrasci i Vodiči za korisnike za ove mjere. Pravilnici o provedbi navedenih mjera su objavljeni u Narodnim novinama broj 54/12, a dostupni su i na mrežnoj stranici Agencije za plaćanja (www.apprrr.hr).

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave na raspisane natječaje te da se za sve informacije i pitanja slobodno obrate Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Ministarstvu poljoprivrede na e-mail adrese: info@apprrr.hr i ipard@mps.hr