Održan peti “Chtef, Zagorski chef”
Natjecalo se sedam zagorskih kuhara, a pobjedu je odnio Matija Futivić – kuhar Bluesun Hotela Kaj. Mirko Ljubić, kuhar iz restorana Dvorac Mihanović iz Tuheljskih Toplica osvojio je drugo mjesto, dok je treće mjesto pripalo Mislavu Božiću iz Hotel&Restoran Villa Magdalena iz Krapinskih Toplica. Natjecatelji su ove godine imali zadatak pripremiti glavno jelo i desert od mesa kokoši hrvatice te heljde i oraha.
Pripremljena jela su ocjenjivali gastronomski znalci Slavko Večerić, etablirani zagorski kuhar, počasni član Hrvatske kulinarske akademije, koji trenutno vodi kulinarsku emisiju Kruške i jabuke, Dražen Đurišević, promotor Podravkine kuhinje i Ivana Vukmanić, članica žirija ispred Gastronauta, višestruko nagrađivana kuharica i gastronaut edukatorica.
Na petom izdanju Chtefa Zagorskog chefa nastupili su i Jakov Mirt, Terme Jezerčica, Donja Stubica, Ivan Đurkin Benkotić, Restoran catering “Sermage” Sv. Križ Začretje, Marko Živaljić, Majsecov mlin, Donja Stubica i Zdenko Brlić, Restoran Kod Golubeka, Zabok.